Xrelatie

Screenshot
www.xrelatie.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

xrelatie
www.xrelatie.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

xrelatie.nl - Onze Review

Xrelatie heeft veel weg van andere seks datingsites. Deze is echter nieuw en schijnt professioneler te zijn als je de homepagina goed doorneemt. Wanneer je de vrouwelijke profielen leest ga je al snel er vanuit dat deze nergens op slaan maar als je in de uitgaansgelegenheden bent of in cafés dan zul je wel zien dat de vrouwen anno 2014 veel losser zijn geworden. Uit statistieken weten we dat 1 op de 2 mannen vreemd gaat of wellis is vreemd gegaan. Je zou zeggen dat alleen de mannen stout zijn, maar de vrouwen kunnen er ook wat van. De statistieken tonen ook aan dat de vrouwen vaker vreemdgaan of aan vreemdgaan denken. Ook zien we zien we dat er steeds meer vrouwen de echtscheiding aanvragen in vergelijking met de afgelopen decennia. Wat we van xaffaire.nl kunnen verwachten is dat je hier in aanraking kunt komen met zeer losse dames die het liefst een one night stand willen. Wij persoonlijk kunnen jou niet beloven dat je hier geen fake profielen zult tegen komen, maar we kunnen je wel vertellen dat deze datingsite haar best doet vrouwen aan te trekken zodat zij zich aanmelden bij xaffaire.nl. Hierdoor merken de mannen dat deze site effect heeft waardoor zij het de moeite waard vinden een abonnement te nemen, want welke man wilt geen abonnement op een datingsite als hij herhaaldelijk dates kan scoren. Kortom dit is een seks datingsite die zowel een man als vrouw veel goeds beloofd. Wij persoonlijk hebben deze site nog niet uitgeprobeerd maar we zijn wel benieuwd naar onze lezers wat zij ervan vinden. Het wilt natuurlijk niet zeggen dat wanneer één persoon goede ervaringen heeft met xaffaire.nl dat iedereen dit zal hebben of andersom. We adviseren onze lezers daarom zelf aan te melden zodat jij zelf kunt oordelen over deze seks datingsite. We zien jullie reacties graag terug op datingmeting.nl!

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk