Wilcat.nl

Screenshot
www.wilcat.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

wilcat
www.wilcat.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

wilcat.nl - Onze Review

Wilcat.nl geeft aan dat ze snel groeiende relatiewebsite op de web zijn. Maar wanneer je echter ziet hoeveel members deze datingsite heeft en hoeveel mensen zich aanmelden dan durf je makkelijk te zeggen dat ze juist de minst groeiende datingwebsite van Nederland zijn. Deze site telt nauwelijks 50 leden in totaal. Dit is tenminste wel eerlijk in vergelijking met andere datingsites. Want we zien namelijk dat sommige datingsites aangeven meer dan honderdduizend leden hebben deze sites nauwelijks of niet bekend zijn. Deze datingsite telt misschien wel weinig leden maar de profielen zijn tenminste wel echt. Natuurlijk zijn er datingsites met duizenden echte profielen zoals relatieplanet.nl of omazoekt.nl. Het kan dus best fijn zijn als je binnen een kleine ogenblik kunt zien wie de leden zijn. De dames die zich hier aanmelden zijn misschien wel weinig maar zoals we weten gaan deze dames uiteindelijk wel iemand kiezen op deze site. Dus het is aan de man om creatief te zijn zodat de dames met hem contact willen hebben. Vele mannen denken dat naakte foto's de sleutel is tot succes. Hier is namelijk niets van waar. Het gaat namelijk niet alleen om de foto maar om de profiel in z'n geheel. Dus we raden hier zowel de mannen als vrouwen die zich hier aanmelden een eerlijke, interessante en leuke verhaal te maken met een uitdagende en gewaagde foto, we adviseren je geen foto te plaatsen waar je helemaal bloot bent, dit kan namelijk averechts werken. Het aanmelden hier is gratis zoals bij vele datingsites. Je hebt dus in not time een profiel aangemaakt en ben je lid. Bij iedere site waar jij je inschrijft, vergroot je dan kans om contacten te leggen. Dus wie weet kan deze piepkleine datingsite jou een leuke date of contact bezorgen! Meld je snel aan en vertel ons je ervaringen op datingmeting.nl!

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk