Wijtegearre

www.Wijtegearre
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

Wijtegearre
www.Wijtegearre
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

Wijtegearre - Onze Review

Wij te gearre is een datingsite speciaal voor Friezen. Nu lijkt het mij leuk om deze review in het Fries te maken maar helaas spreek ik geen Fries. Friesland is de meest beroemde taal als het om dialect gaat. Friesland is de enige erkende taal en daardoor zijn de Friezen een waar volkje. Speciaal voor de Friezen is er dan ook een datingsite gemaakt; wij te gearre ofwel in het Nederlands wij samen! Het is een van de bekendste datingsites van Friesland. Alleen door te betalen kan men toegang krijgen tot alle functies waaronder ook chatten. Gratis leden hebben zonder te betalen geen kans op een date. Dit omdat er een abonnement nodig is en hiernaast credits. Later in de review meer hierover. Wij te gearre is bedoelt voor de Fries die op zoek is naar een leuke Friesin. De bedoeling van deze relatiesite is dan ook om niet alleen een date te vinden maar een ware nieuwe partner. Men leert elkaar kennen door gebruik te maken van de site zelf. Iedere deelnemer wordt gevraagd om zijn of haar oproep te plaatsen. Deze datingoproep wordt bekeken door andere Friese singles die een partner zoeken. Wanneer men een kandidaat heeft getroffen kan men hierop op antwoorden. Je bent niet verplicht om je eigen oproepje te plaatsen maar hebt een betaald lidmaatschap nodig om te kunnen reageren. Dit lidmaatschap zelf is niet voldoende om te kunnen reageren op berichten. Wanneer men wil daten via deze datingwebsite heeft men nog een andere toegangsvorm nodig ook wel credits genoemd. Wanneer men voor een lidmaatschap kiest heeft men dus aparte credits nodig deze ook wel de toegangsvorm worden genoemd. Credits worden bij deze site ook wel het VIPlidmaatschap genoemd.  Het is de betaalde mogelijkheid om toegang te krijgen tot de website Dit abonnement ofwel credits is bij deze site te bestellen vanaf 16 euro vanaf 16 euro voor 2 weken toegang.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk