Vrouw vrouw

www.vrouwvrouw.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

vrouwvrouw
www.vrouwvrouw.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

vrouwvrouw.nl - Onze Review

Vrouwvrouw behoort tot de grootste lesbische datingsites die Nederland kent. We horen altijd wel op het nieuws dat Nederland zo vrij en tolerant is maar toch zijn er gek genoeg maar weinig sites voor lesbische vrouwen. Dit is een site waarop je als lesbische vrouw prima terecht kunt. Iedere lesbische vrouw is hier dan ook van harte welkom! Iedere vrouw vanaf 18 jaar kan gratis lid worden van deze leuke lesbische datingsite. Wanneer je lid bent geworden kun je snel zoeken naar je perfecte matches. Je moet wel serieus zijn om mee te mogen doen. Alle profielen en foto´s worden gecontroleerd alvorens ze op de site komen te staan. De site doet er alles aan om het daten zo veilig en anoniem als mogelijk te maken. De site is aangemeld bij het College bescherming persoonsgegevens waardoor je zeker bent van veiligheid van je persoonlijke gegevens. De site is erg makkelijk in de bediening en iedere vrouw zal begrijpen hoe deze site in zijn werk gaat. Je kunt een date zoeken door heel Nederland maar ook bij jouw in de buurt per plaats. Met het gratis lidmaatschap kun je een eigen profiel samenstelling, 3 foto´s bij je profiel plaatsen, onbeperkt zoeken, berichten lezen, oproepen bekijken, zien wie je profiel heeft bezocht en gratis reageren op berichten van leden met een betaald lidmaatschap. Met een betaald lidmaatschap kun je ook onbeperkt persoonlijke berichten sturen en interesseberichten plus live chatten. Het betaalde lidmaatschap is erg goedkoop met 13 euro per maand of 25 euro voor een heel kwartaal.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk