Vrouwen daten gratis

Screenshot
www.Vrouwen daten gratis
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

Vrouwen daten gratis
www.Vrouwen daten gratis
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

Vrouwen daten gratis - Onze Review

Vrouwendatengratis.nl is een site waarop de vrouwen echt helemaal gratis kunnen daten. De vrouwen hebben dus geen abonnement nodig en hoeven ook niet te betalen voor het versturen van berichten. Nu voel je de bui al hangen zeker, de mannen moeten wel gewoon betalen. De vrouwen daten wél gratis! De site wil door het aanbieden van volledig gratis dating voor vrouwen er voor zorgen dat er veel vrouwelijke leden op actief zijn. Het is algemeen bekend dat vrouwen niet willen betalen voor een datingsite. Op vrijwel iedere datingsite kunnen vrouwen (dan wel niet beperkt) gratis daten. Bij deze datingwebsite is het direct duidelijk dat er niet betaald hoeft te worden door de vrouwen waardoor velen zich aanmelden en meedoen. Als man zijnde moet je wel gewoon betalen op deze site. Dit kan door het nemen van een duur betaald lidmaatschap of door het betalen pe bericht. Beide opties zijn erg duur maar is nodig om in contact te komen met de vrouwelijke leden op deze site en een afspraak te kunnen krijgen. Wij denken niet dat je op deze site meer kans hebt op een date dan op andere sites. Op deze site kun je berichten lezen en versturen als betaald member en chatten. Op dit moment zijn er zo'n 10.000 singles aangemeld. vrouwen daten gratis

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
1 Reactie
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Geert
Geert
7 jaren geleden

Op Vrouwen daten gratis kunnen de vrouwen inderdaad maar dat gaat niet op voor de mannen. Die moeten wel gewoon betalen Volgens mij kunnen vrouwen op vrijwel iedere dating volledig gratis daten. Geen enkele vrouw gaat toch betalen om een bericht naar een man te versturen lijkt mij? Ik vind het trouwens een amateuristische site en heb geen date gevonden ook, dit terwijl ik wel betaald heb hier.

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Lees de review, beoordelingen en ervaringen van gebruikers van deze datingsite. Heb jij een goede ervaring met deze site of juist niet? Deel je ervaring, help andere datingsite gebruikers en maak kans op prijzen!
Deze online datingsite richt zich op gelijkgestemden uit Nederland en België.
Heb je de reviews gelezen over deze datingsite? Als je na het lezen van de reviews gebruik wilt maken van deze datingwebsite dan kan je deze bezoeken. Als alternatief kan je een account aanmaken bij de datingsites die door onze gebruikers het beste worden gewaardeerd.
Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
1
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk