Vrouw zoekt man dating

Screenshot
www.vrouwzoektman-dating.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

vrouwzoektman-dating
www.vrouwzoektman-dating.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

vrouwzoektman-dating.nl - Onze Review

Vrouw zoekt man dating is een datingsite waar je als alleenstaande man prima terecht kunt voor het vinden van een vrouw. Wanneer je een leuke vrouw wilt leren kennen dan zit je hier goed. Op deze site vind je veel serieuze vrouwen die op zoek zijn naar een man om een vaste relatie mee op te bouwen. Veel vrouwen op deze site hebben zelfs zo'n serieuze intenties dat ze willen samenwonen. Veel mannen die hier aangemeld zijn niet serieus op zoek naar een vaste vriendin. Dit in tegenstelling tot vele vrouwen op deze site die de meest serieuze bedoelingen hebben. Als je als alleenstaande man iemand wilt ontmoeten dan kan dat direct al door een eigen oproep te plaatsen op de vrouw zoekt man datingsite. Op deze kunnen alle dames direct gratis reageren zonder lidmaatschap of dergelijke. Hier weet je als alleenstaande man dat je goed zit en dat je een vrouw kunt leren kennen voor een date, vriendschap, relatie tot misschien wel huwelijkspartner aan toe. Het is op deze site wel noodzakelijk om jezelf te registeren. Dit kost geen geld maar je moet wel apart betalen om berichten te kunnen versturen. Als betaald lid mag je zoveel reageren als je maar wilt. Reageren kan dus alleen met het betaald lidmaatschap. Positief punt is dat je hier veel vrouwen vind die op zoek zijn naar een man. De meeste vrouwen zoeken echt een man om een toekomst mee op te bouwen! Veel datingsites werken beter als deze. Zo heb je ook sites waarop je een beetje tijd kunt investeren in dames die wel de moeite waard zijn. Deze vrouwen zijn vrij moeilijk te krijgen. Als je een beetje tijd investeert in een andere site dan heb je meer kans van slagen. Een beetje extra tijd voor een aantal zeer prettige contacten. Hoe meer variatie hoe leuker het word. Probeer dus een andere site voor meer succes en lagere kosten.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk