Vrijchat

www.vrijchat.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

vrijchat
www.vrijchat.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

vrijchat.nl - Onze Review

Vrijchat komt over als een gratis datingsite waarop je gratis kunt chatten. Dit is absoluut niet het geval. De bedragen op deze site liegen er zeker niet om. Wanneer je met iemand in contact wilt komen zal je daar veel geld voor moeten betalen. Het is mogelijk vanaf 13 euro oplopend tot bijna 700 euro. Bij het aanmelden moet je eerst een nickname bedenken. Let op: Het grootste gedeelte van de profielen op deze datingsite is fictief, dit betekent dat je met deze vrouwen niet écht kunt daten. Nu ook met mobiele versie, joepie ;) Je dient een foto van jezelf te plaatsen. Dit omdat een foto veel meer aandacht trekt. Je kiest een koosnaam, plaats een foto, vul de plaats in en dan een omschrijving. Nu ga je naar de volgende stap toe: zoeken en privacy. Wil je gevonden worden door mannen of vrouwen? Ben je op zoek naar een date of relatie? Het is allemaal belangrijk om in te vullen om de registratie te voltooien. De prijzen op deze site zijn in credits. Deze heb je nodig om berichten te kunnen versturen. 11 berichten à EUR 12.95, 22 berichten à EUR 24.95, 44 berichten à EUR 44.95, 88 berichten à EUR 84.95, 144 berichten à EUR 129.95,  333 berichten à EUR 274.95, 999 berichten à EUR 699.95. Betaalde ondersteuning à EUR 9.95 is ook mogelijk. Betalen kan met je master of visa card, iDeal, overboeking, cadeaukaarten of betalen na ontvangst. Het is dus ook mogelijk om achteraf te betalen maar dat is dus niet vrijblijvend.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
1 Reactie
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Klaas
Klaas
7 jaren geleden

Deze site is niet alleen schandalig duur (1 euro voor korte chatberichtjes die gewoon gratis zijn via Whatsapp of Twitter) maar ook nog eens een 100% oplichtersite.
Vrijwel alle profielen van vrouwen zijn fake, de foto’s zijn simpelweg van Russische of Oektraïnse date- of sekssites geplukt Of van andere bronnen van het internet.
Ook plaatst Vrijchat advertenties op Marktplaats en Speurders met vaak een zielig verhaal en dat “voor de veiligheid” de “dame” in kwestie alleen verder contact wil hebben via Vrijchat.
“Voor de veiligheid…” en dat terwijl de grote emailproviders veel veiliger, want anoniemer zijn dan een site als Vrijchat waar de moderator gewoon in alle berichten kan kijken.

En dat ook doet, want iedere poging om contactgegevens uit te wisselen wordt geblokkeerd zodat verifiëren van de persoon op een sociaal medium, uitwisselen van een 06 nummer onmogelijk is en daarmee een etc. afspraak per definitie al buiten bereik ligt.

Tot een date zal het nooit komen via Vrijchat, ook reageert de moderator van het achterliggende bedrijf met de idiote naam “Zjipz” met zeer veel agressie op iedere klacht. Waardeloos gewoon deze manier van communuceren.

Ik hoop dat Datingmeting ook inziet wat voor een criminele site dit is en dat ook vermeldt in haar review.

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
1
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk