Vriendschapsbureau

Screenshot
www.vriendschapsbureau.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

vriendschapsbureau
www.vriendschapsbureau.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

vriendschapsbureau.nl - Onze Review

Vriendschapsbureau is niet alleen een goed ogende site maar meer dan dat alleen! Je kunt hier op zoek gaan naar nieuwe vrienden of  naar een nieuwe levenspartner. Ze helpen je bij het bemiddelen en doen dit met beleid. Zo kijken ze naar wat je leuk vind, je hobby's, interesses maar ook zaken zoals karaktereigenschappen en desalniettemin je persoonlijke wensen; wat voor persoon je zoekt. Niemand wil alleen leven en het hebben van goede vrienden is van levensbelang om een gelukkig leven te hebben. Nieuwe vrienden leren kennen; dat kan iedereen die daar open voor staat. Dit hoeft echter niet altijd te gaan via kennissen, vrienden of sportclubs. Het internet biedt veel mogelijkheden om contacten te leggen met mensen met dezelfde interesses om een langdurige vriendschap mee op te bouwen. Vriendschapsbureau heeft als slogan: makelaar in vriendschap en relatie. Deze eenvoudige zin omschrijft eigenlijk gewoon helemaal precies waar deze site in thuis is. Je helpen bij het uitbreiden van je vrienden en kennissenkring. Daarbij heb je een reële kans dat je hier een nieuwe partner leert kennen. Juist doordat het om vriendschap draait en de nadruk niet zo zeer op het daten ligt zal er een ontspannen ongedwongen band kunnen ontstaan waar gemakkelijk meer dan een vriendschappelijke relatie uit voort kan vloeien! Bij datingsites ligt de nadruk juist zo zeer op het vinden van een partner. Deze site garandeert je privacy en gaat zorgvuldig met je gegevens om. De mensen achter de site hebben veel site gestopt in de site en helpen je tijdens je zoektocht naar nieuwe vrienden of een nieuwe partner. Om deze reden dien je een kleine vergoeding te betaling, dit is al mogelijk vanaf 1 maand voor €18,95. Er zijn ook meer lidmaatschappen beschikbaar. Zo heb je het kwartaallidmaatschap van €39,50 en het half jaar lidmaatschap voor €52,50.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk