Vriendendate

Screenshot
www.vriendendate.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

vriendendate
www.vriendendate.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

vriendendate.nl - Onze Review

Vriendendate voor een nieuwe vriendschap! Deze site is bedoelt voor vriendschappelijk contact. Iedereen die op zoek is naar nieuwe vrienden kan meedoen. Vriendschap zoeken via internet is leuk en spannend. Bovendien is het erg gemakkelijk en anoniem. Je kunt gebruik maken van een datingsite voor het vinden van vrienden. Je betaald dan alleen een te hoge prijs en vriendschap vind je hier niet. Op datingsites zijn singles vaak zo ingesteld op het vinden van een nieuwe partner. Als je vriendschap zoekt is dat vooral als man niet altijd even makkelijk. Bij deze kun je bij het gratis aanmelden profielen bekijken, vriendschapsverzoeken versturen, vriendschapsinteresses ontvangen, contact leggen privé of in een groep, berichten ontvangen en versturen, activiteiten op kalender delen, foto's plaatsen, interesses en favoriete websites delen. De bedoeling is dat je jezelf zo leuk mogelijk presteert. Het is vaak effectief om veel berichten te versturen (mits persoonlijk) maar veel berichten ontvangen. Het leuke van deze site is dat je deze goed gratis kunt gebruiken. Een betaald lidmaatschap is ook mogelijk hiermee kun je onbeperkt contact maken met andere leden en bovendien chatten en meer foto's plaatsen. 1 Maand daten kost 10 euro en een jaar lang 60 euro. Veel goedkoper dan op gewone datingsites het geval is. Een vriendschappelijke prijs waarmee je veel nieuwe vrienden kunt maken. Deze site heeft op het moment al meer dan 10.000 deelnemers die allemaal op zoek zijn naar een leuke vriend of vriendin. Je kan als gratis lid direct op zoek gaan naar leuke leden. Alleen betaalde leden kunnen daadwerkelijk contact maken door een zelfgeschreven bericht te versturen.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk