Vreemdgaancontacten

Screenshot
www.vreemdgaancontacten.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

vreemdgaancontacten
www.vreemdgaancontacten.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

vreemdgaancontacten.nl - Onze Review

Vreemdgaancontacten.nl die de grootste vreemdgaan dating website van Nederland. Deze dating website heeft vele profielen. De kans dat een bezoeker een date vind is zeer groot. Op de dating website staat ook aangegeven hoeveel profielen online zijn. Hierdoor kun je direct zien of er een profiel erbij is die bij je past. We hebben wel gemerkt dat je helaas niet altijd antwoord krijgt van de profielen. Dit is eigenlijk niet zo een probleem want je raakt op deze site nauwelijks uitgekeken van de leuke profielen die je voorbij ziet komen. Vreemdgaancontacten.nl hecht veel waarde aan service. Zij willen de bezoeker graag zo snel mogelijk helpen wanneer zij een e-mail sturen bijvoorbeeld. Zij garanderen de bezoeker binnen 24 uur te reageren op de vraag. Verder garandeert deze site ook dat ze zeer verzorgt en discreet omgaan met je vragen en gegevens. Verder is het aanmelden volledig gratis. Het is ons wel opgevallen dat wanneer je op de homepagina klikt, dat je vrijwel alleen vrouwelijke profielen tegen komt. Je zou zeggen dat ze vrijwel allemaal nep zijn. Dit is niet het geval, maar de dating website plaats met voor bedachte rade vrouwelijke profielen op de home pagina omdat simpelweg de meeste bezoekers mannelijke bezoekers zijn. Het is niet noodzakelijk dat je alles eerlijk vertelt tegen een persoon die je tegenkomt op deze site. Je kunt namelijk ook doen alsof je een vaste relatie hebt. Je kunt dus bijvoorbeeld aangeven dat je bijvoorbeeld een tweede telefoonnummer hebt waarvan jou partner niets vanaf weet ect. Je kunt ook aangeven dat jou partner vrijwel nooit op het internet is en ga zo maar door. Kortom heb jij een andere strategie om gegarandeerd een date te scoren bij mensen die iets te kort komen in hun relatie en meer willen, dan kun je hier zeker een gokje wagen bij.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk