tipdating.com

www.tipdating.com
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

tipdating.com
www.tipdating.com
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

tipdating.com - Onze Review

Tipdating.com is bedoelt voor mensen die snel een relatie willen. Dus voor diegene die weinig tijd heeft en toch heel graag een relatie wilt, kan zich hier gratis en vrijblijvend aanmelden en meteen beginnen met het reageren op profielen. Onderaan de profielen maken zij het voor je mogelijk om je telefoonnummer direct door te sturen naar het profiel waar in bent geïnteresseerd. Vervolgens kun je ook meteen een bericht sturen wanneer je een nieuwe member bent. Op de site zie je vaak het woordje gratis, maar wanneer je de site beter onder de loep neemt lees je wel dat er een bepaalde prijs is voor een credit. Hiermee kun je dus berichten versturen en chatten met profielen. Volgens de site zelf melden zich gemiddeld 50 mensen per dag aan. Dit is geloofwaardig in vergelijking met andere datingsites. We hebben wel eens gelezen dat er dagelijks duizenden aanmeldingen binnen komen. Dit lijkt ons natuurlijk zeer sterk. We weten allemaal dat een zeer goede datingsite naar een "Buzz" leiden. Deze sites zijn dan ook bekend, maar het is haast niet te geloven dat een onbekende datingsite duizenden aanmeldingen per dag heeft. Je bent het goedkoopste uit wanneer je een pakket van 2000 credits aanschaft voor een bedrag van 140 euro, dan betaal je 0,07 euro per credit. Ben je echter een persoon die weinig berichten stuurt, dan kun je een pakket nemen van 250 credits voor 25 euro. Hiervoor betaal je 0,10 euro per credit. Let er wel op dat je meestal meer credits nodig hebt dan 1 om een bericht te lezen of te kunnen versturen. Ben je kortom iemand die graag snel gematched wilt worden en geloofwaardige profielen ziet, dan ben je bij tipdating.com aan het goede adres. We zijn natuurlijk ook benieuwd naar jullie bevindingen over deze site. We zien daarom ook graag jullie commentaar graag tegemoet.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
2 Reacties
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Betty Scholten
Betty Scholten
7 jaren geleden

Beste Heer?Mevrouw.

Mijn naam is Betty Scholten.
Ikben 47 jaar en ik ben geboren met een lichamelijke beperking,waardoor ik in een rolstoel zit.
Ben al heel lang op zoek naar een partner.
Via google zag ik deze site.
Ben lid geworden en ik had al vrij snel contact met een man.
Had 4x met deze man afgesproken,maar hij is steeds niet op komen dagen en hij zei dat hij wel naar de afgesproken plekken was gekomen.
Heel erg vreemd vind ik dit en ook erg jammer.
Ik en mijn omgeving twijfelen of dit wel zo,n betrouwbare site is,want ik kreeg tot gisteren nog hele vreemde smsjes en mailtjes.
Vind dit echt heelerg en het heeft mij enorm veel energie en geld gekost.
Hopelijk kunnen jullie hier wel iets mee,want op die site kun je geen klacht indienen,omdat ze zeggen dat het je eigen verantwoording is.
Heb zelfs al een klacht ingediend bij de politie.

Met vriendelijke groeten,

Betty Scholten
Tureluur 15
3481 DM Harmelen

Tel: 0348-422314

Marco v Leeuwen.
Marco v Leeuwen.
7 jaren geleden

Mijn naam is Marco v leeuwen. Ik ben 42 jaar en ben al heel erg lang op zoek naar een partner.
via mijn broer zag ik deze site en ben gelijk lid geworden. Ik had al vrij snel contact met een vrouw. Ik had een keer afgesproken met deze persoon, maar ik heb niemand gezien en ze vertelde me dat ze wel degelijk naar de afgesproken plek is geweest. Ik vind dat heel erg jammer en vreemd. Je kan ook je telefoonnummer en email adres niet doorgeven, omdat het geblokkeerd word door de site zelf. Ik heb het gevoel dat je enorm word belazerd met nep profielen. Word nooit lid van deze site en ga naar een andere datingsite die wel betrouwbaar is.

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
2
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk