Tienerprofiel.nl

Screenshot
www.tienerprofiel.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

tienerprofiel
www.tienerprofiel.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

tienerprofiel.nl - Onze Review

Tienerprofiel.nl geeft aan een seks datingsite te zijn die zich richt op mannen die geïnteresseerd zijn in jonge dames. Op de homepagina onder het kopje "Over ons" geven zij aan dat zij hun uitermate best doen zodat "jij" kunt daten met een jonge dame (18plus). Het lijkt alsof er genoeg jonge dames zijn die uit zijn op een seksdate, en ook dat er genoeg dames zijn die minderjarig zijn en dat zij hun best doen deze eruit te pikken. Hmm.. dit klinkt wel gewaagd maar we geloven er niet veel van. Er zullen degelijk wat profielen zijn die zijn zich hiervoor aanmelden maar deze percentage zal redelijk laag zijn. Dit is een datingsite met twee gezichten. Aan de ene kant geven ze aan dat ze alleen maar tienermeisjes toestaan, en aan de andere kant zien we genoeg milfjes op de homepagina. We vragen ons dan af hoe dit mogelijk is. Het kan aan verschillende redenen liggen. We gaan er vanuit dat zij zelf profielen toevoegen van deze dames zodat de bezoeker denkt dat niet alleen jonge dames zoals de naam van de site al aangeeft, maar ook de oudere dames zich inschrijven in deze site. Dan lijkt het alsof deze site ram vol zit met vrouwen en dat je dit niet kunt missen. We vinden het persoonlijk wel goed en eerlijk dat tienerprofiel.nl eerlijk is over de profielen. Dit kun je teruglezen onderaan de homepagina: " Tienerprofiel.nl zijn deels fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Hiermee bedoelen zij dus dat er echte en neppe profielen aanwezig zijn op de site. De echte profielen zijn de vrouwen die zichzelf hebben ingeschreven en daadwerkelijk opzoek zijn naar een date. Aan de andere kant heb je de neppe profielen, deze worden toegevoegd door de site zelf. Dit noemen wij "spiegelen" en het aanvullen van het assortiment. Het is dus aan de bezoeker om een keus te maken. Je kunt hier dus echte en neppe profielen verwachten. Met de echte profielen die dus uit zijn op een seksdate kun je WEL fysieke contact verwachten en met de andere fictieve word je alleen opgegeild en kun je geen fysieke contact verwachten. Kortom, het is een gokje die je waagt. Ben jij iemand die deze gokje wilt wagen en wie weet pik je deze echte geile profielen uit waarmee je date van je dromen kunt verwachten, en zoals we weten hebben de jongere dames minder ervaring en jij kan hen leren wat JIJ wilt ;). We zijn in ieder geval benieuwd wat onze lezers vinden van deze site. Dit is een relatief nieuwe seks datingsite die flink haar best doet om bekend te worden bij de daters. Dus we zijn best benieuwd of deze site resultaat boekt of slechts een blaffende hond is.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk