ThaiCupid.com

www.thaicupid.com
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

thaicupid
www.thaicupid.com
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

thaicupid.com - Onze Review

Thaiscupid.com is een datingsite gemaakt voor het daten met Thaise vrouwen. Het is een redelijk bekende Thaise vrouwen dating aanbieder die is onderdeel van Cupid Media Pty Ltd, een bedrijf dat zich specialiseert in database gebaseerde websites. Dit bedrijf is gevestigd aan de Goudkust van Australië. Ze hebben De datingsite is internationaal en is in feite bedoeld voor iedereen die interesse heeft in mensen met een Thaise achtergrond. Dus je hoeft niet perse thaise achtergrond te hebben om je hier te kunnen of mogen inschrijven. Het voordeel aan deze site is dat mensen vanuit de hele wereld mee doen! De kans is hier namelijk groter dat je een persoon leert kennen aan de andere kant van de wereld. Sommige mensen vinden het totaal niet erg om met iemand een relatie aan te gaan die duizenden kilometers verderop woont. Anderen zouden hier niet aan willen denken. Toch durven wij te zeggen dat deze datingsite voor iedereen goed uit kan komen. Thaicupid.com geeft aan vriendelijke en gepersonaliseerde service aan te bieden gecombineerd met de laatste technieken voor het realiseren van een match. Ze willen zogenaamd "iedereen" de kans geven om een match te scoren. Uiteraard denken zij meer aan hun portemonnee, maar aan de andere kant begrijpen we ook wel dat er bijvoorbeeld Nederlanders, vooral mannen zijn die maar al te graag een Thaise dame willen leren kennen. Er zijn namelijk genoeg mannen die voor een thaise vrouw kiezen vanwege verschillende voordelen in hun ogen. En merendeels van deze mannen hebben dan ook geen spijt gehad bij het maken van dergelijke keuzes. Als we namelijk eerlijk mogen zijn, zijn deze vrouwen actiever dan de Nederlandse dames als het gaat om huishoudelijke hulp ect. Enfin, wij zijn in ieder geval benieuwd of mensen ervaringen hebben met deze datingsites, wij eerlijk gezegd nog niet, maar we weten wel dat deze datingsites echte profielen bevatten. Wat we ook weten is dat er genoeg mensen zijn die leuke contacten hebben overgehouden aan de Cupid datingsites.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk