Thai friendly

www.thaifriendly.com
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

thaifriendly
www.thaifriendly.com
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

thaifriendly.com - Onze Review

Thai friendly is een datingsite waarop je Thaise vrouwen online kunt ontmoeten. Deze dating staat boordevol met Thaise vrouwen die op zoek zijn naar een man. De meeste van deze Thaise vrouwen zijn op zoek naar een levenspartner. Ze zoeken meestal iemand om hun leven mee te delen. Een gezin op te bouwen is voor veel vrouwen een wens die niet in Thailand uitkomt. Daarom zoeken veel Thaise dames een man uit Europa waarmee ze een goede toekomst kunnen opbouwen. Op deze datingsite vindt je Thaise vrouwen die op zoek zijn naar een man voor een vaste relatie of huwelijk. Ook vind je hier veel vrouwen die op zoek zijn naar vriendschap met een man. Veel vrouwen komen uit Thailand maar ook uit de rest van Nederland, waaronder Nederland. Dan nu over deze Thaise datingsite zelf. Het is een site waarop je gratis kunt registeren. Met dit gratis lidmaatschap kun je een eigen pagina maken waarop Thaise vrouwen kunnen reageren. Wanneer je zelf wilt reageren heb je een extra betaalde lidmaatschap nodig. Dit betaalde lidmaatschap is beschikbaar vanaf 12 euro per maand en hiermee mag je dan onbeperkt reageren. Je kunt op de site uitgebreid zoeken naar Thaise vrouwen van je voorkeur. Bijvoorbeeld leeftijd, afkomst en regio. Het voordeel van deze Thaise dating site is dat je ook als gratis lid zeer uitgebreid kunt zoeken naar de Thaise vrouw van je voorkeur. Het zoeken is hier zeer uitgebreid maar werkt wel prima. Thaifriendly zelf is makkelijk om te gebruiken en heeft verder geen verdere uitleg nodig. Belangrijk om te weten wel is dat je enige voorzichtigheid moet hebben hier. De meeste Thaise vrouwen zijn te goeder trouw maar er zitten ook dames bij die je geld afhandig willen maken en het niet goed met je voor hebben. Ben dus wel een beetje voorzichtig met het daten van Thaise vrouw en stort je niet te gauw in een wilde liefdesaffaire!

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk