Take2 relatiebemiddeling

www.take2.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

take2
www.take2.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

take2.nl - Onze Review

Take2 heeft als motto; Niets is zo persoonlijk als de liefde. Liefde draagt enorm veel bij aan het levensgeluk, maar wat er belangrijk is in een relatie is voor iedereen anders. Draait het bij de één om passie en romantiek, een ander zoekt juist vertrouwdheid en huiselijkheid. Bij relatiebemiddeling worden uw wensen in kaart gebracht en zoekt de bemiddelaar naar een partner die bij u past. Weet u niet goed waar u moet zoeken? Take2 kan u helpen. Weet u wat u zoekt in een partner, maar weet u niet waar of hoe u moet zoeken. Daarbij helpt relatiebemiddeling. Bij relatiebemiddeling beschikt het bemiddelingsbureau over alle gegevens en volledige persoonsbeschrijvingen van haar leden en kan zo heel gericht zoeken naar een perfecte partner voor u. Take2 relatiebemiddeling: gratis kennismakingsgesprek  Lyda en Ellen van Take2, geloven in relatiebemiddeling met veel persoonlijk contact en bezoeken alle nieuwe leden dan ook thuis. Daardoor kennen ze iedereen die bij Take2 staat ingeschreven persoonlijk. Bij Take2 begint relatiebemiddeling met een helemaal gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarnaast screenen zij alle leden van het relatiebureau uitgebreid en hebben zij na iedere date contact met de leden om te vragen hoe de date is gegaan. Alle gesprekken worden uiteraard gevoerd in volstrekte vertrouwelijkheid. Om u te laten zien hoe belangrijk wij privacy vinden bij relatiebemiddeling staat Take2 ingeschreven bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CPB). Take2 Relatiebemiddeling geeft het geluk een duwtje in de goede richting. Uiteindelijk is relatiebemiddeling ook iets wat uw inzet vereist. Een Relatiebureau kan alleen samen met u op zoek gaan, maar Take2 zorgt dat u er niet alleen voor staat. Zij dienen u waar nodig van advies en bieden een luisterend oor. Tijdens anderhalf jaar persoonlijke relatiebemiddeling verdiepen de bemiddelings coaches eerst in wie u bent en wat u wilt en zetten zich daarna samen met u in om ook uw geluk een duwtje in de goede richting te geven. Wanneer u lid wilt worden betaald u €150,- om te starten. De bemiddelingskosten zijn €45,- per maand (er zijn mogelijkheden voor andere betalingstermijnen, dan krijgt u een grote betalingskorting)

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
1 Reactie
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bas
Bas
5 jaren geleden

Na een leuk vrijblijvend eerste gesprek te hebben gehad heb ik enthousiast het contract getekend en (ja ik had beter moeten weten) heb het contract niet goed Door gelezen.
De volgende dag echter veranderde ik van gedachte en wou ervan afzien. Meteen een aangetekende brief gestuurd,diezelfde dag nog. Toen liet men vanuit take2 mij weten dat ik 250 euro verschuldigd was omdat dat in het contract stond.
Natuurlijk weiger ik om 250 euro te betalen en daar niks voor terug te krijgen.
Deze manier van contracten afsluiten riekt mij ook behoorlijk naar oplichting en zo voel ik mij ook.
Behoorlijk opgelicht Door Take2.
Mijn advies: blijf hier weg en zoek een bureau waar men niet van dit soort achterlijke contracten aanbied.

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
1
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk