Tagged

www.tagged.com
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

tagged
www.tagged.com
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

tagged.com - Onze Review

Tagged is een online begrip geworden. Deze site is groot geworden door te werken met zogenaamde tags. Taggen is een manier waarop iemand een persoon op een foto een naam geeft. Hierdoor worden alle foto's als ware aan elkaar gekoppeld. Hierdoor kunnen andere mensen zien door middel van deze tags zien op welke foto's jij staat en met welke mensen die ook getagd zijn. Het motto van deze site: Het sociaal netwerk om nieuwe mensen te ontmoeten. Tagged.com is één van de grootste die aan taggen doen maar de marktleider op dit gebied is zonder twijfel Facebook. Dat foto's getagged worden gebeurd al langer maar is pas sinds kortere tijd een rage aan het worden. Dit komt ook voornamelijk doordat het steeds meer gebruikt word op de socialmedia-websites. Deze website is een socialemediawebsite waarop de nadruk minder ligt op social media in het algemeen om contact met vrienden te onderhouden. Dit is ook mogelijk en kan ook prima daarvoor worden gebruikt. Het doel bij deze site moet zijn om nieuwe mensen te leren kennen. Doordat duizenden mensen hier nieuwe mensen willen ontmoeten, heb je een goede kans op het vinden van leuke mensen. Ook in Nederland zijn er in alle provincies mensen te vinden die actief hier aan meedoen! Het leuke aan deze site is dat je op meerdere manieren nieuwe mensen kunt leren kennen. Zo kun je dat doen door zelf op zoek te gaan naar mensen uit je regio door gebruik te maken van de tags. Als je het leuk vind dan kun je ook live vele spelletjes met elkaar spelen en zo al strijdend de zoektocht naar een nieuwe liefde beginnen. Het is ook mogelijk om op hand van je persoonlijke interesses aan andere deelnemers voorgesteld word. Let op: Deze site kan ook in combinatie met Facebook gebruikt worden. Wanneer je dit doet is het niet gemakkelijk om dit weer van je Facebook vandaan te krijgen. Als je het geen probleem vind dat iedereen op FB weet dat je op zoek bent dan is het geen probleem. Wanneer je dit liever niet wilt dan kun je beter van Tagged gebruik maken zonder! Pluspunten zijn de vele leuke en handige functies die de site te bieden heeft. Minpuntje zijn de privacysettings die vooral in combinatie met Facebook niet altijd voor iedereen even makkelijk te begrijpen zijn! Leuke ontmoetingsplaats om nieuwe contacten op te doen. Vooral voor vriendschappelijk contact uitermate geschikt!

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
2 Reacties
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marijn
Marijn
6 jaren geleden

Tagged geeft je veel valse reacties heb ik gemerkt in de paar weken tijd dat ik lid ben geweest. Zo krijg je berichten van vrouwen die op tagged.com staan maar geen date zoeken want als je daar op antwoord krijg je weer geen bericht terug. Denk dat het gewoon een neppe datingsite is en ik raad hem dan ook niet aan

Ingrid
Ingrid
6 jaren geleden

Vrouwen doe niet met Tagged, je bent gewaarschuwd, alleen maar vrouwenhaters hier!! Mannen hebben totaal geen respect en zijn alleen op zoek naar vrouwen waarmee ze 1 keer hun bed mee kunnen delen. Trap er dus niet in het zijn allemaal oversekste mannen daar!

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
2
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk