Surinamedating.com

Screenshot
www.surinamedating.com
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

surinamedating
www.surinamedating.com
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

surinamedating.com - Onze Review

Surinamedating.com is een relatief bekende datingsite voor Surinamers. Deze datingwebsite heeft veel weg van Milobi.com. In feite zijn deze datingwebsites redelijk "amateuristisch" te noemen. Wanneer je andere datingsites zoals negerinnensexdating.nl gaat vergelijken met met een site als surinamedating.com dan zie je degelijk een verschil. Als we eerlijk zijn is surinamedating.nl steeds bekender aan het worden vanwege promotie waardoor zij meerdere leden hebben. Surinamedating is de laatste tijd ook bezig op social media zoals Facebook, zij hebben momenteel meer dan 200 likes. Dit is een goede strategie, want dit kun je namelijk niet zeggen van soort gelijke datingsites. Verder biedt Surinamedating.nl hun bezoekers artikelen aan waarin staat hoe jij een date kunt scoren bijvoorbeeld. Tot zover we zien zijn er maar enkele artikelen beschikbaar, wat we redelijk weinig vinden voor een datingsite. Een andere optie is Surinamedating.nl biedt zijn de foto's van leden. Deze kun je gratis bezichtigen zonder je aan te melden. Zo heb je ook een idee wat voor soort leden zich hier aanmelden. Het aanmelden is gratis uiteraard, maar je dient wel te betalen voor het versturen van berichten. Hiervoor koop je credits waarmee je berichten kunt versturen etc. We gaan er vanuit dat sommige leden uit Suriname komen. Dit zorgt er voor dat men in contact kan komen met mensen uit Zuid-Amerika. We gaan ook vanuit dat deze leden de Nederlandse taal beheersen. Mocht je benieuwd zijn naar deze relatief kleine datingsite en geen haast hebben om een date te scoren, dan kun jij je hier aanmelden en de hengel in zee gooien en wie weet heb je na een tijdje BEET! We zijn uiteraard benieuwd naar wat onze bezoekers vinden van deze datingsite. We weten in ieder geval dat Surinaamse dames heel goed in bed kunnen zijn ;).

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
2 Reacties
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Tanisha
Tanisha
7 jaren geleden

Je hoeft gelukkig niet te betalen voor berichtjes te sturen hoor !
En zo ongeveer alle Surinamers spreken Nederlands 😉

Quinten
Quinten
6 jaren geleden

Veel Surinaamse dames op zoek naar een man hier maar ze komen niet uit Suriname maar uit Nederland heb ik gemerkt. Ik ben op zoek naar een Surinaamse dame in Suriname en niet hier in Nederland dus. Is er iemand die mij kan helpen?

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
2
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk