Student dating

Screenshot
www.studentdating.eu
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

studentdating
www.studentdating.eu
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

studentdating.eu - Onze Review

Student dating is gemaakt voor de hoger opgeleide student. Al hoewel iedere student hier welkom ligt de focus op hoger opgeleiden dating in plaats van studentendating. Als student kun je gratis meedoen met deze site! De site is volledig gratis om te gebruiken en iedereen met een mbo, hbo of wo opleiding mag meedoen. Als gratis lid heb je beperkte mogelijkheden maar kun je wel direct daten. Dit kun je doen door gratis aan te melden op de site. Een betaald lidmaatschap kost 20 euro voor een jaar en hiermee kun je onbeperkt berichten versturen en chatten. Op het moment is het volledig gratis om mee te doen en dat is helemaal zonder enige verplichtingen. Dit mag zijn voor een eenmalige date, vriendschap of voor het ontmoeten van een nieuwe partner. Het leuke aan deze site is dat je hier enkel studenten vind. Niet studenten mogen niet meedoen! Hierdoor is het een echte studentendatingsite. Dit biedt veel voordelen voor jou als student. Zo kun je bijvoorbeeld iemand zoeken die dezelfde studie doet om een vriendschapsband mee op te bouwen. Veel singles die hier aangemeld zijn gaan regelmatig op stap en willen geen relatie. Het studentenleven is vooral gericht om gezelligheid en passie in plaats van een langdurige relatie. Ondanks dat de meeste singles hier niet op zoek zijn naar een vaste partner, vind je toch een behoorlijk aantal die dat juist wel willen. Deze zijn vaak op zoek naar een hoog opgeleide student die een goede studie heeft gevolgd of volgt. Niet iedere student is hetzelfde en juist daarom vind je hier een zeer divers aanbod van studenten. Na het gratis aanmelden kun je direct gebruik maken van de site. Je kunt door gebruik te maken van de zoekfunctie precies die persoon vinden die aan jouw criteria voldoet. Dit kan zijn iemand met dezelfde interesses, zelfde regio of gewoon een knap persoon van jouw voorkeur.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk