Stellensex

Screenshot
www.stellensex.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

stellensex
www.stellensex.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

stellensex.nl - Onze Review

Stellensex heeft als slogan: Dé site voor stellen, swingers en singles. Dit is een paar simpele woorden waar deze site om draait. Een online platform voor singles en stellen die op zoek zijn naar sex en dat zijn er veel, heel veel! Veel alleenstaande mannen en vrouwen hebben de fantasie om met stellen af te spreken en om er vervolgens ongeremde sex mee te hebben. Daar is natuurlijk niks mee want er is instemming van beide partijen voor nodig om dit voor elkaar te krijgen en niks gebeurd dus zomaar tegen iemands zin in. Ook bij deze site geldt weer dat enorm veel mannen zich inschrijven maar dit is bij deze site niet per definitie slecht nieuws voor de mannelijke of vrouwelijke deelnemers. Veel stellen genieten er van om af te spreken met mannen en vrouwen zonder dat hier een financiële vergoeding tegenover staat. Hoe groter het aanbod hoe vaker ze er gebruik van maken blijkt in de praktijk. Meestal gaat het dan om een eenmalige sexafspraak maar een groot deel is op zoek naar mannen, vrouwen of stellen waar het goed mee klikt. Wanneer het dan goed bevalt kan er regelmatig worden afgesproken en dat is voor vooral veel mannen een droom die uitkomt. Belangrijk is bij deze site dat je bij het gratis aanmelden even de moeite neemt om een fatsoenlijk profiel aan te maken. Een veel voorkomende fout is dat mensen zich aanmelden en geen goed profiel maken en daarbij ook nog eens geen foto plaatsen. Vul een leuke tekst in en omschrijf in een paar woorden waar jij of jullie naar op zoek zijn. Een foto is geen vereiste maar wel een aanrader om veel reacties te ontvangen. Deze mag ook anoniem geplaatst worden door een zwart balkje over het gezicht te plaatsen of om foto's van bepaalde delen van het lichaam te plaatsen. Meld je gratis aan als je in contact wilt komen met stellen, vrouwen of mannen.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
2 Reacties
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Mariska en Bart
Mariska en Bart
8 jaren geleden

Ongeveer een week geleden zijn wij (stel) lid geworden van deze site. Heel veel reacties van mannen maar tot de dag van vandaag nog geen een reactie gekregen van een vrouw of stel. We hebben meerdere reacties verstuurd maar geen reacties ontvangen. Is deze site wel echt? We hebben het idee dat veel van de profielen op de site nep zijn

Limburg stel
Limburg stel
6 jaren geleden

Wij zijn een stel en willen hierbij ons beklag doen over stellendating. Geen enkele vrouw te vinden hier en het aantal stellen is ook zeer gering.

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
2
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk