Stapmaatjes

Screenshot
www.Stapmaatjes.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

Stapmaatjes
www.Stapmaatjes.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

Stapmaatjes.nl - Onze Review

Stapmaatjes is wat anders dan een datingsite alleen. Het is een site waarop je andere mensen kunt leren kennen. Mensen die houden van stappen en het leuk vinden om op er tussen uit te gaan. Dat kan betekenen de feestbeest uithangen in een discotheek of het bezoeken van een feest. Wanneer je er tussen uit gaat ontmoet je nieuwe mensen en beleef je een goede tijd. Vooral jongere mensen houden er van om op stap te gaan. Samen met vrienden gaan ze dan lekker drinken en praten met mensen die ze niet kennen. Iedereen leert nieuwe mensen kennen en als het goed klikt dan volgt er vaak een 1nightstand. Het leuke van stappen is dat je meestal wel interessante nieuwe mensen ontmoet waarmee je een goede tijd kunt hebben. deze site is opgezet voor singles die houden van stappen. Ze kunnen op deze site de oproepjes van anderen bekijken en hier op reageren. Het is ook mogelijk om gratis je eigen oproep te plaatsen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar iemand om in het weekend mee te stappen? Plaats een foto bij je oproep en je krijgt bijna gegarandeerd reacties. Daten kan op veel verschillende manieren maar het beste is het om mensen in het echt te ontmoeten. Wanneer je elkaar ziet en met elkaar praat kun je al snel zeggen of er een klik is. Het probleem van online daten is dat je niet weet of er ook echt een match is. Je kunt wel veel overeenkomsten met iemand hebben maar in het echt geen gespreksstof hebben. Wanneer je elkaar in het echt ontmoeten en vanuit daar een vriendschapsband opbouwt dan is dat veel prettiger voor iedereen. Online daten is soms een tijdrovende klus en niet voor iedereen even succesvol. Wil je op een donderdag, vrijdag of zaterdagavond er op uit en hou je van verrassingen? Geef een gokje en bezoek stapmaatjes en realiseer jouw planning!

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk