Smartvibes

www.smartvibes.be
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

smartvibes
www.smartvibes.be
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

smartvibes.be - Onze Review

Smartvibes is een naar ons idee mooi vormgegeven datingsite en smart/gsmdating in 1. Deze speciaal is gemaakt voor alle Belgische singles. Hiermee wordt bedoelt speeddaten zoals we dat vandaag de dag kennen. Speeddating is enorm populair en veel mensen willen snel potentiële dates ontmoeten. Bij het speeddaten leer je meerdere singles op 1 dag kennen. Dit zijn niet singles die je zelf hebt uitgekocht maar singles die net als jou op zoek zijn naar een relatie. Het voordeel hiervan is dat je veel singles op 1 dag leert kennen en dat je een grote kans hebt op het vinden van een geschikte partner. Bij het speeddaten leer je de singles pas kennen op de dag waarop je gaat daten. Van te voren kun je dus niet zien welke singles er meedoen. Deze site doet meer dan speeddaten alleen. Je kunt via de site ook op zoek gaan naar geschikte kandidaten voor een afspraak door gebruik te maken van de datingsite. Je kunt alleen gebruik maken van deze datingsite wanneer je hiervoor betaald. Men kan ook alleen meedoen aan de evenementen wanneer hier apart voor wordt betaald. Gratis is deze site helaas niet te gebruiken, tenminste niet wanneer een afspraak het doel is. 87% Van de (ex)leden zou deze site aanbevelen aan vrienden en 90% vond het een geslaagde avond uit. Het grootste gedeelte van de singles dat meedoet aan deze site is hoger opgeleid. Het gaat hier om de ervaring van de site zelf, wij kunnen niet verifiëren in hoeverre dit correct is.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk