Smakelijk daten

Screenshot
www.smakelijkdaten.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

smakelijkdaten
www.smakelijkdaten.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

smakelijkdaten.nl - Onze Review

Smakelijk daten is niet alleen een leuke maar vooral hele lekkere manier van daten! De dame die dit heeft bedacht (Belinda Blokker) heeft dit gedaan met de beste bedoelingen, zegt ze zelf. Haar bedoeling is om singles met elkaar in contact te brengen tijdens een gezellig avondje uit eten (lunch , diner en meer uitgebreide mogelijkheden) maar ook kookworkshop. Dit is bedoelt voor iedere single vanaf 35 jaar. Aan zo'n avond mogen er maximaal 35 mensen meedoen. Over het algemeen zijn de deelnemers tussen de 45 en 65 jaar oud en het doel is vaker vriendschappelijk dan gericht op een relatie. Dit wil niet zeggen dat je hier je nieuwe partner niet kunt ontmoeten, in tegendeel zelfs! Veel singles hebben elkaar al gevonden tijdens één van deze evenementen. Het diner vind plaatst in Eindhoven, Utrecht, Oss, Zwolle, Ede, Wageningen of Bilthoven. Je kunt hier voor opgeven tot 3 dagen voordat deze plaats vind. De inloopavonden zijn bedoelt voor singles maar minder met de nadruk op het vinden van een partner en meer bedoelt voor de gezelligheid. Deze vinden plaats in Eindhoven, Harderwijk en Wageningen en je kunt je hier voor opgeven tot 1 dag voordat het evenement plaats vind. De prijzen hiervoor verschillen per keer. De lunch en high tea worden georganiseerd in Eindhoven, Bilthoven en Gouda. Hierbij krijg je iedere 20 minuten de tijd om met een andere kandidaat kennis te maken. Bij de aanschuifavond gaat het ook om de gezelligheid en dit vind altijd plaatst in Eindhoven, de kosten hiervoor bedragen tussen de €25,- en €35,- Bij alle evenementen geldt dat het bedrag van te voren moet worden afgerekend.  Binnenkort is het waarschijnlijk hier ook mogelijk om te daten in de trein en komt er ook een aparte pagina voor bedrijven die iets willen organiseren voor haar singlemedewerkers. Let er op dat de prijzen inmiddels aangepast kunnen zijn en exclusief reiskosten en extra hapjes/drankjes is.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk