Skyecandy Skype dating

Screenshot
www.skyecandy.com
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

skyecandy
www.skyecandy.com
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

skyecandy.com - Onze Review

Skyecandy is de nieuwste dient van Skype en gemaakt om te daten. Miljoenen mensen over heel de wereld gebruiken dagelijks skype en velen zijn single. Niet alle mensen vinden het fijn om zich op een datingsite aan te melden. Single blijven willen ze ook niet maar een datingsite vinden ze ook niks. Speciaal voor deze mensen is er een nieuwe manier gevonden om te daten. De nieuwste dienst van Sktype neemt de verveling weg en zorgt er voor dat je een romance kunt vinden. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een speciale functie: speeddating. Hierbij kun je zelfinstellen naar wat voor mensen je op zoek bent. Zodra je iemand hebt gevonden kun je er direct mee chatten en webcammen. Hierbij kun je ook een eigen profiel maken en vriendenlijsten maken. Je  hoeft dus niet meteen met je eerste online date af te spreken. Hierbij kun je dus specifiek filteren op jouw persoonlijke wensen en voorkeuren. Ook kun je lokaal chatten met mensen uit je eigen regio. Je kunt tot maximaal 25 personen per dag praten via deze app en dit voor maximaal 90 seconden. Na het gesprek kun jij en de ander het gesprek en de partner beoordelen. Als iemand niet geïnteresseerd is kan die oook meteen wegklikken. Als je denk tdat iemand echt leuk is dan kun je een gesprek of date vragen. Dit mag niet gebruikt worden voor erotische doeleinden. Het doel is puur voor het vinden van vriendschappen of liefdes. Wanneer je iemand tegenkomt die deze code schend dan kun je op de Perv (van pervers) klikken. De ander wordt dan na 1 waarschuwing geblokkeerd van de dienst. Op het moment is deze chatdienst nog gratis en alleen met Skype gebruiken.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

guest
Rating
1 Reactie
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
gezelligeprater56
gezelligeprater56
5 jaren geleden

Deze gezellig prater is op zoek naar gezellige vrouw om leuke dingen me te doen. Zoek in eerst instantie vriendschap en vandaar kunnen we het nog kijken om het verder op te bouwen.

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
1
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk