Skout

Screenshot
www.skout.com
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

skout
www.skout.com
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

skout.com - Onze Review

Skout is gemaakt voor meerdere doeleinden waaronder daten zelf. Maar je kunt meer met Skout dan alleen een date vinden. Dit kan ook gebruikt worden voor het vinden van nieuwe vrienden en voor het onderhouden van vriendschappen op een manier gelijk aan als op Facebook. Je kunt je aanmeldend via de site van Skout zelf maar het kan ook gebruikt worden zonder aanmelding en door in te loggen met je Facebook account. Je kunt gebeurtenissen volgen en ook kun je mensen toevoegen aan je vriendenlijst. Deze site kan gebruikt worden door iedereen met een smartphone en de speciale app die word ondersteund door alle gebruikers met Android of een Iphone. Je kunt nieuwe vrienden leren kennen bij jou in de buurt. Dit met het doel om samen naar activiteiten  te gaan (bijvoorbeeld een concert), een hobby te delen of zelfs samen te gaan sporten. Direct na de aanmelding gaat Skout kijken naar gebruikers met dezelfde hobby´s, interesses en sporten. Je dient  zelf in te stellen of je in contact wilt komen met mensen die je niet kent en of deze bij jou uit de buurt moeten komen, uit Nederland of een ander land. Op de site zelf kun je als betaald lid ook chatten. Gratis leden kunnen wel andere gebruikers bekijken, deze toevoegen aan de vriendenlijst en deze berichten lezen en versturen maar met beperking! Gemiddeld loggen gebruikers 8 keer per dag in. Dat wil wel wat zeggen over het gebruiksgemak en de populariteit van deze dienst. Het grootste gedeelte van de gebruikers gebruikt dit via de smartphone door de gratis applicatie. Helemaal gratis is het gebruik van deze dienst niet. Al hoewel je geen abonnement nodig kun je niet onbeperkt en van alle functionaliteiten (zoals chatten) gebruik maken. Hiervoor dien je punten te kopen. Je koopt dan een aantal punten waarmee je van deze diensten gebruik kunt maken. Voor ieder bericht dat je verstuurd of chatbericht gaat er een contactpunt van je saldo af. De prijs van deze dienst verschilt per land en is in Nederland al beschikbaar van €12,50. Hoe lang je hier mee doet ligt helemaal aan jezelf. Voor het chatten worden minder punten in rekening gebracht dan voor het versturen van berichten. Het lezen van berichten is gratis tot de eerste 10 berichten per week. In Nederland is Skout nog niet echt bekend maar omdat steeds meer mensen apps gebruiken op hun smartphone en beschikking hebben tot internet kan deze site binnenkort ook nog wel eens een trend worden in Nederland.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk