Singledays

Screenshot
www.singledays.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

singledays
www.singledays.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

singledays.nl - Onze Review

Singledays houdt zich voornamelijk bezig met het organiseren van nieuwe evenementen voor singles. De intentie is dat je hier nieuwe mensen leert kennen, deze ook alleenstaand zijn uiteraard. Dit alles gebeurd tijdens de georganiseerde single activiteiten, deze van alles kunnen inhouden. Het complete dagje uit wordt georganiseerd door Singledays, je hoeft je dus nergens zorgen over te maken. (Behalve de kosten voor het evenment en vervoer). Het uitgangspunt is dat je een gezellige dag hebt, hopelijk maak je zodoende nieuwe contacten met andere singles! Na deze dag kun je in contact blijven met de singles die je op deze dag hebt ontmoet. Dit alles gebeurd via een door de site zelf ontwikkelt systeem, dit alleen toegankelijk is voor de deelnemers van een evenement (of gepasseerde singledag). Enkele voorbeelden zijn: peddelen, uit eten, koken, bowlen, borrelen, strandfeest, picknick. Aan gebrek aan activiteiten is hier geen gebrek. Er worden wekelijks vele evenementen georganiseerd met voor iedereen wel wat! Er zijn geen speciale eisen om mee te kunnen doen. De groepen worden ingedeeld per leeftijdsklasse; 25 tot 40 jaar en 39 tot 59 jaar. Mensen onder de 25 en boven de 59 kunnen dus helaas op dit moment nog niet deelnemen. De activiteiten worden ingedeeld per datum en zijn beschikbaar voor iedereen die voldoet aan de leeftijdscriteria. Je kiest iets wat je leuk vind en schrijft je hiervoor in. Vervolgens krijg je een bevestiging gestuurd als er nog plaats vrij is en kun je dit bedrag betalen via i-Deal. Mocht je binnen 7 dagen na inschrijven aan activiteit alsnog bepalen dat je niet mee wilt doen dan krijg je het volledige bedrag teruggestort op je rekening. De prijzen variëren en zijn exclusief €2,- administratiekosten. Deze bedragen kunnen inmiddels door Singledays aangepast zijn, raadpleeg hiervoor haar website;

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk