Single samen datingdagen

Screenshot
www.singlesamen.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

singlesamen
www.singlesamen.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

singlesamen.nl - Onze Review

Singlesamen.nl is een nieuwe site op het gebied van afspreken voor singles. Deze organisatie houdt regelmatig zogenoemde "datingdagen". Singles samen dating is een nieuw innovatief idee waardoor singles elkaar gezamenlijk in het echte leven kunnen ontmoeten. Dit vindt altijd plaats op verschillende locaties. In de Lente zal het misschien binnen in een restaurant plaats vinden maar in de zomer ook op festivals, feesten, partijen en op het strand. Wat je ook bedenkt, deze club wilt het graag organiseren! Hiervoor moeten wel voldoende geïnteresseerden zijn. Omdat ze pas net bestaan doen ze er alles aan om nieuwe singles mee te laten doen bij de single activiteiten die gehouden worden. Gratis kun je meer informatie krijgen wanneer er iets wordt georganiseerd. Ze proberen steeds nieuwe activiteiten te bedenken voor verschillende soorten mensen. Gelukkig zijn er heel veel singles en is er voor iedereen wel wat interessants bij op het gebied van live dating. Speciale strandfeesten zijn ideaal om andere singles live te ontmoeten. Wanneer je op zoek bent naar een leuk persoon dan zul je merken dat afspreken in het écht veel beter werkt dan via datingsites. Dit komt mede omdat je direct al een idee krijgt of deze persoon bij jou past. Wanneer je geen klik ervaart dan heeft het geen zin om nog langer berichtjes naar elkaar te versturen. Wanneer je iemand echt leuk vind dan kan dat nog altijd. Alvorens je verder gaat met bellen, e-mailen en afspreken moet je eerst naar de datingdagen komen. Ricardo en zijn vrouw organiseren deze single activiteiten en vragen daar wel een vergoeding voor. Deze kan variëren tussen tussen de 30 en 150 euro. Op sommige singlefeesten krijg je hapjes en drankjes of zelfs een complete diner.Deze club is nog maar net nieuw dus er worden nog niet zoveel activiteiten georganiseerd op dit moment. Je kunt je wel gratis aanmelden om op de hoogte te blijven via deze site. Op de site vind je ook een actuele agenda.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
1 Reactie
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Nelson
Nelson
5 jaren geleden

site van singlesamen ziet er goed uit, ik ga het testen laat nog wel weten

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
1
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk