Sexafspraak

www.sexafspraak.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

sexafspraak
www.sexafspraak.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

sexafspraak.nl - Onze Review

Sexafspraak.nl is zelf geen datingsite maar een website die de datingprofielen van meerdere sites op haar website plaatst. Dit gaat volledig automatisch en heeft als voordeel dat je na aanmelding direct alle heren of dames kunt bekijken. Door te zoeken op de Sexafspraak website zie je dus de profielen van meerdere datingwebsites. Op Sexafspraak kun je een gratis aanmelding doen. Dit is nodig om de beschikbare profielen te kunnen bekijken. De gratis aanmelding voldoet niet voor het sturen van berichten naar dames. Heren moeten een betaald lidmaatschap nemen en betalen per bericht dat ze versturen, een gecombineerde bijdrage word er dus op deze site gevraagd. Dat deze vergoeding dubbel is komt mede omdat als ware meerdere websites promoot. Deze willen natuurlijk ook een paar centen verdienen aan het vertonen van hun datingleden. Het is logisch maar jammer dat je niet gratis kunt daten want er staan heel veel profielen op. Enige minpunt is wat we kunnen bedenken is dat we geen garantie hebben dat de mensen die op deze site als zoekend vermeld staan ook daadwerkelijk op zoek zijn. Omdat we dit nergens kunnen peilen kunnen we deze review niet met een goed of slecht oordeel sluiten. Gratis inschrijven op Sexafspraak is leuk maar geeft geen enkele garantie tot het vinden van een date. Zeker niet wanneer men alleen gratis wilt daten, sexdaten op deze site zonder te betalen heeft dus geen enkele zin. Pluspunt is dat er heel veel profielen op de site staan en dat de site een leuke vormgeving heeft, veel vrouwen op de site ook trouwens!

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk