Sensitives

www.sensitives.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

sensitives
www.sensitives.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

sensitives.nl - Onze Review

Sensitives.nl is een redelijk onbekende datingsite, toch bestaat deze site al meer dan 7 jaar. De site is bedoeld voor "hoog gevoelige personen" zoals de datingsite aangeeft.  Hiermee bedoelen zij dat er mensen zijn die die meer of andere gevoelens en prioriteiten  stellen in de liefde. Wij gaan er ook vanuit dat ze ook hiermee bedoelen hoge gevoeligheid op het gebied van sex in je relatie. Zoals we weten zijn er genoeg mensen die kampen met problemen op het gebied van sex in een relatie. Het kan namelijk zijn dat een partner meer behoeftes heeft dan de ander, of dat een partner andere behoeftes heeft dan de ander waardoor het "geven en nemen effect ontbreekt. Sensitives.nl biedt de bezoekers de mogelijkheid om deze eisen en wensen die zij belangrijk vinden uit te wisselen met elkaar. Hierdoor zal er vanaf het eerste moment al meer duidelijkheid en begrip zijn voor elkaar. Je merkt dan dat je elkaar zeer veel moeite bespaard. De kans van slagen in deze relatie of contact is dan vele male groter. Hiermee bedoelen we natuurlijk dat de meerderheid aan het begin van een contact in een relatie niet duidelijk aangeeft wat de prioriteiten zijn. De datingsite biedt vele andere voordelen zoals een forum. Dit zorgt ervoor dat het niet alleen om het aanmelden gaat en dat er alleen contact is tussen 2 personen maar ook dat de bezoekers met elkaar hun gedachten kunnen uitwisselen. Verder is de site bezig met het opzetten van een eigen chatkanaal. Wanneer deze actief is, zullen zij dit zeer snel kenbaar maken aan de leden. Er is wel een kleine nadeel aan de site en dat is namelijk dat het vorig jaar verkeerd ging bij de leden. Zij moesten zich namelijk opnieuw aanmelden omdat de gegevens verloren waren gegaan in de database van de datingsite. Hierover hebben zij gecommuniceerd met de bezoekers. Bezit jij dus de eigenschappen die hier boven zijn aangegeven, neem dan snel een kijkje en ontmoet mensen met een hoge gevoeligheidskarakter ;-)

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk