Sense dating

Screenshot
www.sensedating.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

sensedating
www.sensedating.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

sensedating.nl - Onze Review

Sensedating is voor de mensen die met hun gevoel op zoek willen gaan naar een nieuwe partner. Ze zoeken als ware iemand met dezelfde sense! De meeste singles die je hier vind hebben uitgebreide wensen en soms ook eisen aan hun toekomstige partner. Dat komt omdat deze website mensen wilt koppelen die goed bij elkaar passen. Of dit ook goed werkt kunnen wij niet voor jou invullen. Gratis kan je kennis maken met de Sense datingsite. Alleen als betalend lid kun je gebruik maken van de live chat en heb je de mogelijkheid om berichten te lezen en te versturen. Bij het gratis gebruiken van deze dating kun je dus alleen zien hoe het er uit ziet en niet of het werkt voor jou, dat is een minpuntje. Hier vind je over het algemeen geen doorsnee vrijgezellen maar met bijzondere wensen. Als je grote eisen wilt stellen aan je toekomstige dates dan is dit misschien wel wat voor jou! Gemiddeld genomen zitten de singles van deze dating al gedurende langere tijd op datingsites om de ideale droompartner te ontmoeten. Als je echt kieskeurig bent en niet kan slagen dan is dit een goede alternatief voor de gemiddelde datingsite. Iedereen  is welkom maar deze datingsite is slechts beperkt gratis in het gebruik, Om daadwerkelijk contacten te leggen moet je betaalde deelnemer worden. Op dit moment in November 2014 is er een actie voor 2.50 euro per maand! Bijzonder aan Sense is dat je het ook echt kunt gebruiken voor vriendschappelijke contacten. Bijvoorbeeld iemand vinden om samen mee naar de bioscoop te gaan, een concert, musical, sportevenement of iets anders leuks kan je op deze site een oproepje plaatsen. Je hoeft dus hier niet perse direct op zoek te gaan naar een partner. Wanneer je veel vriendschappelijke contacten gaat opdoen kan je jezelf beter oriënteren op wat je wilt. Een absoluut pluspuntje!

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk