Seks daten

www.seks-daten.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

seks-daten
www.seks-daten.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

seks-daten.nl - Onze Review

Seks-daten.nl is een goed ogende seksdating met alle toetertjes en belletjes die je jezelf maar zou kunnen wensen. De vraag is dan wel of je daar zelf op zit te wachten. Je kan op deze site op een discrete en anonieme manier contact maken met echte amateurs. Deze zijn aangemeld omdat ze op zoek zijn naar een seksdate of sekspartner. Je kunt door gratis aanmelden alleen kijken welke mensen er actief op zoek zijn naar een date. Dit kan alleen wanneer je eerst gratis aanmeld. Dit is zonder kosten maar ook zonder verdere voordelen. Je kan alleen zien welke mensen er op de site staan en waar ze naar op zoek zijn. Wanneer je echt actief op zoek wilt gaan naar een partner voor sex dan zul je een kleine financiële bijdrage moeten leveren om hier ook echt gebruik van te kunnen maken. Je betaald bij deze site alleen voor de berichten die je verstuurd en hebt dus geen lidmaatschap nodig. Nu hadden wij de indruk dat de vrouwen die op deze site staan helemaal niet bestaan. Daarom hebben we voor 10 euro een paar berichten verstuurd, eerlijk gezegd verwachtte we er niet zo veel van. Een paar dagen later zijn we in contact gekomen met 2 Nederlandse vrouwen die op zoek waren naar iemand voor een seksrelatie. We zijn hier verder niet op in gegaan maar hebben wel het telefoonnummer gebeld om te kijken of het klopte. Op deze site vind je dus genoeg echte vrouwen om mee af te spreken. Naar ons idee niet echt een goede seksdating maar wel een betrouwbare aanbieder.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk