Seeking arrangement

www.seeking.com
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

seeking
www.seeking.com
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

seeking.com - Onze Review

Seeking arrangement is speciaal in het leven geroepen voor vrouwen die een rijke man zoeken. Onlangs is deze nog uitgebreid in de show geweest van dokter Phill. Golddigers, we weten allemaal dat deze vrouwen er zijn. De zogenaamde golddiggers. Een woord overgewaaid uit Amerika maar ook hier begrijpt iedereen wat je bedoelt. Golddigers zijn vrouwen die vallen op mannen met veel geld. Veel vrouwen hebben hoge wensen en eisen en zoeken iemand die kan voldoen op financieel gebied. Niet iedere man zit er op te wachten om suikeroom te worden. Veel mannen zijn gierig maar dat gaat zeker niet voor iedere man op. Mannen die miljonair zijn en het geld laten rollen weten dat veel vrouwen op geld vrouwen. Het is een natuurlijke behoefte dat we materialistisch zijn. Het is nou eenmaal zo dat we allemaal graag een bepaalde zekerheid hebben. Hetzij met veiligheid, eten en geld om leuke dingen mee te doen en te kopen... Niet iedere man zit te wachten op een chique dame die hoge eisen stelt. Wanneer je een hele knappe dame zoekt die aan al je wensen voldoet dan kan zo'n dame wel uitkomst bieden. Veel mannen die op leeftijd zijn en in een 30 jaar jongere vrouw willen kunnen dit via dit soort speciale datingsites vinden. De meeste vrouwen willen grag een rijke man vinden. De meeste hebben het lef niet om hier voor uit te komen. Het is dus zeker niet zo dat de vrouwen die je hier vind erger zijn of een obsessie hebben voor geld. Nu kan je wel een geldverslaafde vrouw vinden maar ook een normale die gewoon zekerheid wilt. Het voordeel is dat de dames er bijna allemaal zeer aantrekkelijk uitzien. Wat is het toch fijn om geld te hebben, als je het hebt. Helaas gaat dat voor 99,9% van de Nederlanders niet op. Geen enkele vrouw zit in ieder geval te wachten op een arme sloeber met verrotte tanden. Wanneer je geld hebt en wilt geniet van het leven. Waarom niet? Probeer eens mee te doen hier en in contact te komen met je droomdate. Misschien ontmoet je wel die prachtige vrouw waar je altijd al van had gedroomd. Laat deze kans niet lopen want het aanmelden is gratis en verplicht je tot niks. Iedereen kan een sexy babe vinden, tenminste als je genoeg geld hebt om deze vrouw in haar levensonderhoud te kunnen voorzien.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk