Secret match

Screenshot
www.secret-match.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

secret-match
www.secret-match.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

secret-match.nl - Onze Review

Secret match is een zeer mooie datingsite waarvan je snel een date zou verwachten. Nu hebben wij deze site zelf geprobeerd en viel het ons een beetje tegen. Het viel ons tegen omdat we een compleet fictief profiel hadden gemaakt. Een profiel met een rare schuilnaam en geen foto. Ondanks dit onduidelijke en totaal te verwaarlozen profiel kregen we binnen een paar minuten al 5 reacties binnen. Te mooi om waar te zijn dachten wij meteen met de ervaring die we hebben. Inderdaad bleken de dames niet te willen afspreken maar hier kwamen we pas achter nadat we hadden betaald voor deze site. Dit werkt hier heel erg slim. Je hebt geen betaald lidmaatschap nodig maar betaald voor de berichten die je verstuurd. Voor ieder bericht dat je verstuurd betaal je dus een bijdrage. Het is handig dat je niet een abonnement hoeft te nemen maar toch kan deze manier van daten duur uitpakken. Dit omdat je van te voren nooit weet wanneer je een date gaat krijgen waardoor de kosten enorm kunnen oplopen. De site zelf adverteert met; nymphomane zoekt date, zoek man om mij te bevredigen en zoek een discrete sexrelatie. Dat is allemaal leuk en aardig maar de vraag is of het echt werkt. Wanneer je in de algemene voorwaarden gaat lezen kom je er achter dat een deel van de profielen nep is. Nep in de zin van dat het om vrouwen gaat die niet aangemeld zijn. Vrouwen dus waarmee je niet echt kan afspreken. Je kan op deze site zeker een date vinden maar door de fictieve profielen die er tussen zitten weet je niet wat echt is en wat niet. Voor de rest een hele mooie site die boordevol staat met mooie vrouwen.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk