SDC Swingers date club

www.sdc.com
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

sdc
www.sdc.com
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

sdc.com - Onze Review

Sdc.com staat voor "swingers date club" en is zonder twijfel de grootste in dit soort dating in Nederland en bestaan al sinds 1999. Op deze site kunnen mensen zich inschrijven op de online sexclub waarop vooral stellen elkaar kunnen ontmoeten. Swingen is een manier van leven tussen man en vrouw die open staan voor het ruilen van partner en nieuwe ideeën op sexgebied. Wanneer je als stel zijnde nieuwe mannen wil leren kennen of wilt afspreken met een vrouw dan kun je hier terecht. Je kunt hier een eigen oproep plaatsen wat door andere stellen, mannen en vrouwen bekeken kan worden. Mensen met een betaald lidmaatschap kunnen reageren op je contactadvertentie want deze site is enkel betaald te gebruiken. Je vindt hier dus erotische contactadvertenties van paren, alleenstaande mannen en vrouwen. Met een gratis proeflidmaatschap kun een eigen profiel maken op de site en hier reacties op ontvangen. Zodra je reacties wilt bekijken of zelf wilt reageren dan zal dit alleen gaan met het betaalde lidmaatschap want gratis is deze site dus niet te gebruiken wanneer je ook echt wilt afspreken. Het maakt niet uit of je een alleenstaande man of vrouw bent, iedereen moet betalen bij deze site om er gebruik van te mogen maken is hun idee en aanpak. Dit werkt wel maar is vrij prijzig in het gebruik. Alleen vermogende stellen en alleenstaande mannen en vrouwen die willen afspreken met andere paren kunnen hier gebruik van maken waardoor het dus ook vooral gebruikt word door grofweg gezegd mensen met geld. Exclusief is dit dan ook wanneer je mee wilt doen met de feesten, reizen of vakanties. Zo kun je meegaan op een vakantie in Spanje maar kost je dit dan minimaal 850 euro voor de kleinste hotelkamer. Kortom het is een zeer leuke manier om in contact te komen met alleenstaande mannen, vrouwen en stelletjes maar zeer zeker niet goedkoop! Alleen toegankelijk voor de high class!

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk