Samen verder dating

www.samen-verder.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

samen-verder
www.samen-verder.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

samen-verder.nl - Onze Review

Samen-verder.nl is een puur christelijke datingsite en relatiebemiddelingsbureau voor Nederlandse en Belgische christenen die op zoek zijn. Op zoek naar nieuwe vriendschappen, liefde, vaste relatie of huwelijkspartner aan toe. Deze dating voor christelijke singles bestaat al jaren lang. Je zou kunnen zeggen dat de club achter deze datingdienst al meer dan 25 jaar actief is. In 1986 waren ze al bezig met een eigen relatiebemiddelingsbureau. Toen het internet steeds meer in opkomst was (vanaf jaren 90) gingen steeds meer mensen het internet op een date te vinden. Je had toen alleen nog maar de grote datesites waarop je een vaste partner kon vinden. Deze site waren meestal niet geschikt voor christenen. Je kon wel invullen dat je christen was maar andere niet christenen konden dan ook reageren waardoor je nog makkelijk in een relatie verzeild kon raken met een niet christelijke partner. Iemand die echt geloofd en waarde hecht hieraan wil ook een partner die in Christus geloofd. Dit is de heer die ons alleen weer tot leven zal wekken wanneer wij in hem geloven en hem vragen om onze zonden te vergeven. Het leven met een partner die niet geloofd is dan voor velen ook ondenkbaar. Apart is dat het woord ons verteld dat wij ook mogen trouwen met een niet gelovige partner. De meesten onder ons zullen wel begrijpen dat dit vaak niet goed gaat. Over de datingsite Samen verder zelf.  Ruim 10 jaar geleden stond de eerste versie online. Jaren later zijn er vele wijzigingen doorgevoerd en nieuwe zaken toegevoegd. Deze behoort inmiddels tot de grootste christelijke datingsites van Nederland. Wanneer je op andere vergelijksites de reacties leest van ex-gebruikers dan zie je dat deze over het algemeen erg positief zijn. Dit komt wellicht omdat de nadruk niet ligt op geld verdienen voor de site maar het koppelen van jou aan een passende partner. Ben wel voorzichtig met wie je date. Niet iedere christen die zegt dat ie het is meent het ook. Vooral dames dienen zorgvuldig om te gaan met persoonlijke gegevens en voorzichtig te zijn met wie ze afspreken en waar.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk