Salaam love

www.salaamlove.com
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

salaamlove
www.salaamlove.com
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

salaamlove.com - Onze Review

Salaamlove.com is een goed werkende datingsite voor Arabische moslims. Dit is een dating voor iedere moslim. Dit moeten we nadrukkelijk vermelden omdat niet moslims hier absoluut niet welkom zijn. Een dating enkel en alleen voor moslims dus. Een goede aanpak vinden wij want heb je als niet moslim te zoeken op een moslimdatingsite? Iedere moslimman en vrouw is hier wel welkom! Waar je vandaan komt maakt niet uit zolang je maar geloofd in de koran. De enige voorwaarde om mee te mogen doen is dat je 18 jaar bent en moslim bent. We zien dat op deze site veel moslims staan uit de Arabische landen maar ook uit Europa. Veel Nederlandse moslimmannen en moslimvrouwen zoeken hier een geschikte date. Dit is geen strenge dating waarop je enkel een huwelijkspartner mag zoeken. Wel gelden er regels zoals geen grof taalgebruik, geen naaktfoto's en niet racistisch zijn. Je vindt hier Afrikaanse maar ook Arabische en Europese vrouwen. De meeste Arabische vrouwen zijn moslim. Opvallend is dat er hier ook veel Europese vrouwelijke kandidaten zijn. Steeds meer blanke vrouwen van Europese komaf willen 2e of 3e vrouw worden van een moslimmman. Nederlanders kunnen vaak maar moeilijk geloven dat moslims meerdere vrouwen mogen hebben. Voor moslims is dit de normAalste zaak van de wereld en ze zijn hier erg trots op. Dit is namelijk bedacht door de profeet die zegt dat je meerdere vragen mag hebben. Het huwelijk zelf is vaak een groot festijn en dit vinden vrouwen over het algemeen zeer spannend. Mannen daar in tegen zijn niet zo geïnteresseerd in alle huwelijkszaken maar zoeken liever een mooie bruid. Goed punt is dat je hier zowel zeer gelovige, minder gelovige en niet gelovige moslims vind. De sfeer is hier goed omdat het alleen voor moslims is. De site is niet toegankelijk voor mensen van buitenaf. Op deze wijze kan je profiel enkel bekeken worden door mensen die zich ook hebben geregistreerd op Salaam!

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk