Romaniakiss

www.romaniakiss.com
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

romaniakiss
www.romaniakiss.com
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

romaniakiss.com - Onze Review

Romaniakiss gemaakt voor een ieder die graag wilt daten met een Roemeense dame. Roemenië is een land dat tot  de Europese unie behoort. Wanneer je dus een Roemeense vrouw wilt trouwen dan is en blijft zij gewoon Europees. Nu zijn zowel Nederland als Romenië onderdeel van de EU. Toch verschillen de landen enorm veel van elkaar. Nederlanders zijn gemiddeld veel welvarender. De prijzen van een huis liggen ongeveer 10 zo laag als hier. Het gemiddelde inkomen ligt hier rond de 200 euro, bij ons bijna 10 keer zoveel ook. Roemeense dames zijn misschien wel de mooiste van heel Europa. Omdat dit land grenst tussen Europa en Rusland hebben de dames veel opvallende schoonheden. De meeste dames zijn slank, blond en hebben lichte ogen. Veel Nederlanders vallen op dit soort meiden. In Nederland is een leeftijdsverschil van 10 jaar eigenlijk zo'n beetje de max. In Roemenië geldt dit niet. Een man en vrouw mogen makkelijk 20 of 30 jaar verschillen hier. Leeftijdsverschil is geen probleem, zolang men maar getrouwd is. Nu moeten mannen en vrouwen ontzettend hard werken in dit land. Al hoewel het de laatste jaren beter gaat zijn er weinig mogelijkheden om door te groeien. Er heerst veel corruptie en vrouwen krijgen geen gelijke kansen. Veel mannen hebben een drankprobleem waardoor er veel agressie jegens de dames is. Veel Roemeense dames trekken het niet langer. Door de slechte economie en de Russische separatisten om de hoek heerst er angst. Nederlandse vrouwen zien er goed uit maar de Roemeense dames op veel punten nog beter. Deze geven extra veel aandacht aan hun uiterlijk. De mentaliteit is hard werken en ijver, iets wat ons Nederland aanspreekt. In veel opzichten lijkt de cultuur op de onze, ze hebben zeker pit in zich! Deze mensen zijn niet lui en altijd bereid hun handjes te laten wapperen. Wanneer je een buitenlandse dame zoekt binnen de EU dan is Roemenië misschien wel de beste keus (samen met Polen red.) Spreekt jou dit aan? Je kunt deze dateservice gratis eens uitproberen. Je mag dan zelf een profiel maken, profielen bekijken en onbeperkt flirts versturen. Regelmatig mag je een beperkt aantal berichten versturen maar dit is met mate. Mocht je veel passende matches vinden kun je kiezen voor een volwaardig lidmaatschap. Hiermee kun je van alle opties gebruik maken, waaronder berichten lezen en versturen. Momenteel telt deze site zo'n 90.000 singles uit Roemenië en EU.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk