RichMeetBeautiful

Screenshot
www.RichMeetBeautiful
Aantal inschrijvingen:220.000

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 44/56

RichMeetBeautiful
4.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

RichMeetBeautiful - Onze Review

RichMeetBeautiful Review

RichMeetBeautiful is dé grootste online sociaal Sugardating website voor volwassen vrouwen en mannen. Zo is Rich Meet Beautiful is pas sinds augustus 2017 online, maar groeide al snel uit tot at één van de best gewaardeerde suikerdate-sites van de wereld. Echter heeft deze suikerdating website haar populariteit voornamelijk te danken aan Europese landen, zoals bijvoorbeeld Nederland en België.
RichMeetBeautiful had in Nederland de eerste week al ruim 7500(!) aanmeldingen waarvan ruim 70 procent studentes.

Dat deze suikerdating website e erg populair is onder de jonge vrouwen komt mede doordat het voor hen 100% gratis is om gebruik te mogen maken van alle betaalde functies.
Inmiddels heeft deze datingsites ruim 100.000 Nederlandse suikerooms, sugar baby's, sugar mammy's en toyboy's in hun ledenbestand. RichMeetBeautiful weet ook en Belgiëeen grote groep mensen te bereiken.

Zoals ook in de naam te zien is, richt dit suikerdating platform zich op rijke mannen en vrouwen die willen genieten van het gezelschap van een sexy (jonge) dame of heer. Suikerdatingsoort relatie met wederzijdse voordelen, met als doel elkaars emotionelem,financiële en/of fysieke behoeften en relatiewensen te vervullen. Je kunt nog zo gedreven en rijk zijn, gepassioneerd en je ambities waarmaken; Zonder een mooie dame of knappe man aan je zij valt er tenslotte maar weinig te pronken. RichMeetsBeautiful is dé datingsite waar de rijkere de knappere ontmoeten.

Is RichMeetBeautiful verkapte prostitutie?

Rich Meet Beautiful heeft met name in België forse kritiek gehad omdat deze site overeenkomsten heeft met een escortservice, en dat is in België verboden.
Sommige critici vinden namelijk dat de vrouwen of zogeheten Sugarbaby's toch seksuele druk ervaren doordat deze (veelal jonge) vrouwen worden omgekocht met dure cadeaus. Het is niet zo dat er direct sex voor geld word aangeboden maar veel jonge meiden zijn vaak toch bereid hun grenzen te verleggen omdat er geld word geboden voor een ontmoeting.

Kosten

Er zijn  verschillende accounttypes beschikbaar waarbij de meest voordelige €49,95 per maand kost met een looptijd van 12 maanden. Wil je het liever eerst een maandje uitproberen? dan betaal je eenmalig €79,95 voor 1 maand. Bij een looptijd van 3 maanden betaal je €69,95 p.m. en €59,95 p.m. bij een 6 maanden premium-lidmaatschap. Naast de kosten verschillen ook de gebruikersfuncties per abonnementsvorm.

Eindoordeel van de Auteur

RichMeetBeautifull is geen datingwebsite om ware liefde te vinden maar het werkt het concept uitstekend. De site trekt veel jonge meiden die contact zoeken met oudere welgestelde mannen , welke op hun beurt die deze meiden graag (financieel) compenseren voor hun gezelschap. Het is heel wat anders als traditionele dating maar beide partijen vinden op RichMeetBeautiful wat ze zoeken!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
4.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Lees de review, beoordelingen en ervaringen van gebruikers van deze datingsite. Heb jij een goede ervaring met deze site of juist niet? Deel je ervaring, help andere datingsite gebruikers en maak kans op prijzen!
Deze online datingsite richt zich op gelijkgestemden uit Nederland en België.
Heb je de reviews gelezen over deze datingsite? Als je na het lezen van de reviews gebruik wilt maken van deze datingwebsite dan kan je deze bezoeken. Als alternatief kan je een account aanmaken bij de datingsites die door onze gebruikers het beste worden gewaardeerd.
Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
80% is tevreden over RichMeetBeautiful

Wil je naar RichMeetBeautiful? Of RichMeetBeautiful beoordelen?