Relatieklik

Screenshot
www.relatieklik.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

relatieklik
www.relatieklik.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

relatieklik.nl - Onze Review

Relatieklik is een gratis dating en online relatiebemiddeling. Deze site werkt met een unieke door haar zelf gemaakte test. Hiermee willen ze singles aan elkaar koppelen. Deze bestaat uit de persoonlijkheid en relatietest, vragenlijst dagelijkse gewoontes en behoeftes en een apart systeem dat voor jou de beste matches vind. Bepaalde kenmerken zijn noodzakelijk als het wil klikken. Als er helemaal geen overeenkomst zijn dan gaat het waarschijnlijk niet werken ook. Daarom heeft deze site voor een door haar zelf gekozen test gekozen om personen aan elkaar voor te stellen. Iedereen die gratis lid word van Relatieklik die kan op zoek gaan naar een geschikte partner. Dit kan men doen door gebruik te maken van de zogenoemde matches. Dit hoeft niet perse. Je kan ook zelf kijken welke singles bij jou uit de buurt zich hebben aangemeld of reageren op de nieuwste leden. De manier van gratis daten heb je dus zelf in de hand. Gratis is dit zonder twijfel en zonder beperkingen. Je kunt zo onbeperkt leuke mensen contacteren door een zelfgeschreven mail, een flirt of door gezellig met ze te chatten. Het leuke hieraan is dat je geen limiet word opgelegd. Doordat er geen kosten zijn is de kans ook  aanzienlijk groter dat je reacties terug ontvangt. Mocht je geen reacties ontvangen dan kun je er wat aan doen. Door op de site te zoeken naar vrijgezellen die wel bij jou passen kun je al snel een goed beeld krijgen. Kies nu de singles er uit die goed bij je passen en date gratis!

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk