Relatiecupido

Screenshot
www.relatiecupido.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

relatiecupido
www.relatiecupido.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

relatiecupido.nl - Onze Review

Relatiecupido zegt de beste datingsite van Nederland te zijn. Deze mening delen wij niet. Deze datingsite lijkt een beetje snel in elkaar te zijn gezet en is half Nederlands en half Engels. Niet dat de site in deze 2 talen beschikbaar is. Nee, sommige pagina's zijn vertaald in het Nederlands en andere zijn Engelstalig. Dit komt waarschijnlijk omdat de site is gekopieerd van een Engelse datingsite en hierdoor dezelfde pagina's heeft als deze pagina. Welke pagina dit is kunnen we je niet vertellen maar dat het een exacte kopie is vrijwel zeker. Ook is de uitleg op de site vaak wat wazig en kan je niet zonder aanmelden opmaken wat de prijs is van deze site. Wel wordt er duidelijk vermeld dat er geen automatische incasso plaatsvind. Het voordeel van Relatiecupido is dat de site wel vrij modern is. De site biedt veel moderne opties zoals video-chatten, video's delen, games spelen en ook heeft de site een eigen advertentiemarkt waarop je dingen te koop kunt zetten of diensten kunt aanbieden. Ook kun je muziek luisteren en chatten met singles in een aparte chatroom. Dit laatste wordt vrijwel niet gebruikt, dit komt omdat de site (nog) niet veel gebruikt word. Weinig mensen kennen deze datewebsite al wat het vind en van een date bemoeilijkt en waardoor het niet echt makkelijk daten is op deze site. Wanneer je mee wilt doden kun je gratis aanmelden en vul je een kort beschrijving in over jezelf in en naar wat voor een type persoon je op zoek bent. Er worden daarnaast nog allerlei andere vragen aan je gesteld als waar je vandaan komt, beroep, opleidingsniveau, kinderwens enzovoorts. Om gebruik te kunnen maken van deze site heb je een abonnement nodig. 1 Maand kost €10,-, 3 maanden €25,- en een half jaar kost €40,-

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk