Relatie4u

Screenshot
www.relatie4u.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

relatie4u
www.relatie4u.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

relatie4u.nl - Onze Review

Relatie4u behoort zeker niet tot de grootste datingsites van Nederland. Het is echter ook niet de bedoeling van deze site om ooit zo groot te worden. Deze kleinschalige datingsite heeft niet de behoefte om tot de grootste datesites van Nederland te behoren. Ze willen juist dat er mensen op actief zijn die ook echt op zoek zijn. Wat heb je immers aan een site met meer dan 100.000 profielen indien er maar 10% actief is. Dat is alleen maar lastig voor singles want die sturen berichten naar mensen die nooit gaan reageren. Daarom doet deze site ook goed toezicht houden op de singles. Mensen die niet meer op de site komen en geen berichten meer versturen of beantwoorden wordt vriendelijk verzocht om dit te doen. Indien ze hier geen gehoor aan geven dan word het profiel na een paar dagen noodgedwongen verwijderd. Dit is nodig om de kwaliteit hoog te houden. Want wie niet groot is die moet goed zijn en daar doet deze site ook alles aan. Dit klinkt misschien als een site die enkel gemaakt is voor het vinden van een relatie. Dit is niet het enige doeleind waarvoor deze site gebruikt kan worden. Iedereen die nieuwe vriendschappen zoekt is ook welkom. Nieuwe vrienden ontmoeten daar wordt deze site door een groot deel ook puur of grotendeels voor gebruikt. Nieuwe vrienden leren kennen is niet alleen leuk maar ook leerzaam. Hoe meer mensen je kent hoe meer kennis je opdoet en hoe beter je wordt vaak op sociaal vlak. Deze site bied je een gratis chat, profielen met plaatjes en films, interesseberichten, directe chat en speciale messenger. Al sinds 2008 bestaat deze site en kan gebruikt worden door een ieder die daar zin in heeft. Misschien vind je deze dating te eenvoudig er uit ziet maar deze voldoet aan alle zaken die je zou verwachten van een datingsite. Al hoewel dit niet hypermodern is volstaat het zeker om een afspraak te krijgen.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk