Regiobabbel

Screenshot
www.regiobabbel.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

regiobabbel
www.regiobabbel.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

regiobabbel.nl - Onze Review

Regiobabbel ziet er best wel grappig uit. De site lijkt niet op andere datingsites en dat is een voordeel. De meeste datingsites lijken namelijk allemaal heel erg veel op elkaar anno 2015. Dat is jammer want zonder originele ideeën wordt daten nooit leuker dan het al is. Vroeger kon men alleen berichten versturen naar elkaar, daar kwam later live chatten bij en tegenwoordig kunnen we live webcammen! Regiobabbel is geen moderne datingsite die zich echt onderscheid van andere datingsites. Al hoewel het design van de website vernieuwend is kan men op deze datingsite zelf alleen maar berichtjes versturen en lezen. Geen vernieuwende zoekmogelijkheden of speciale manieren om extra in de aandacht te komen. We hadden gehoopt op een live webcamchat hier te vinden maar deze is nog niet online. Alvorens je overigens mee kunt doen met deze site moet je jezelf eerst aanmelden via de site. De aanmelding is gratis maar werkt vrij gecompliceerd. Je moet alle gegevens invullen om door te kunnen gaan. Wanneer je mee wilt doen moet je dus alle gegevens invullen alvorens je verder kunt. Je moet op de kaart precies aangeven waar je woonplaats is, dit doe je door er dubbel op te klikken. Wanneer in een klein dorp woont dan kun je het best een plaatst kiezen die dicht in de buurt ligt. De aanmelding kan lastig zijn als je niet alle gegevens invult omdat je het dan dubbel moet doen. Let dus goed op dat je direct alles invult en een geschikte foto upload.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk