Puur relatiebemiddeling

Screenshot
www.puur-relatiebemiddeling.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

puur-relatiebemiddeling
www.puur-relatiebemiddeling.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

puur-relatiebemiddeling.nl - Onze Review

Puur relatiebemiddeling behoort tot de bekendste relatiebemiddelings bureaus van Nederland. Dit is niet alleen één van de bekendste maar ook behoren ze tot de betrouwbaarste aanbieders. Dit omdat ze erkend zijn door de Algemene Vereniging Relatiebureaus en hierdoor het singles keurmerk hebben. Dit betekent onder meer dat ze deskundig zijn en je gegevens vertrouwelijk behandelen en daarbij geheimhoudingsplicht hebben. Hierdoor heb je de garantie dat je gegevens veilig zijn en dat je serieus genomen word. De matchmakers die hier werken zijn allemaal opgeleid als relatiecoash en zijn zeer bekwaam. Bij deze site werken voornamelijk dames die thuis zijn in hun vak en nog aantrekkelijk zijn ook. Vanzelfsprekend draait het niet om de pracht en praal van deze dames maar om hun deskundigheid maar het is wel mooi meegenomen. Ze bemiddelen op een persoonlijke manier en hun aanpak is helder en transparant. Discretie en kwaliteit met aandacht voor de wens van de single staat bovenop. Zoals je zult begrijpen is deze service niet gratis. Al hoewel het eerste gesprek gratis is worden er daarna kosten in rekening gebracht. Deze kosten verschillen per persoon en worden besproken bij het eerste gesprek. Wanneer je graag geholpen wilt worden bij het vinden van een partner kun je voor Puur kiezen. Als eerste krijg je een gratis kennismakingsgesprek op het kantoor in Breda. Hierin worden je persoonlijke wensen besproken en wordt de aanpak van deze relatiebemiddeling uitgelegd. Samen kun je zodoende kijken of dit geschikt is voor jou als single en of je deze hulp nodig hebt bij het vinden van een partner. Indien het positief is bevallen word je uitgenodigd voor een intakegesprek. Hierin worden je wens besproken met betrekking tot het vinden van een nieuwe partner. In dit uitgebreide gesprek word er een profielschets gemaakt met als doel het samenvatten van jou als persoon. Dit is nodig om je in de toekomst te kunnen koppelen aan de andere deelnemers van deze site. De bedoeling van relatiebemiddeling is om de juiste partner voor je te vinden. Dit kan alleen als ze weten wie je bent, wat je leuk vind en uiteraard waar je precies naar op zoek bent en wat je niet wilt! Verder word er nog besproken wat je precies van deze relatiebemiddeling mag verwachten. Nadat je deze eerste 2 stappen hebt doorlopen word er een partnervoorstel gemaakt. Je hoeft hier zelf niets voor te doen. Ze regelen voor je de meest geschikte match aan hand van de door jou opgegeven gegevens en partnerwensen. Vervolgens kan de ontmoeting plaatsvinden. Achteraf word je benaderd om te horen hoe het is gegaan. Is de date niet geslaagd dan gaan ze gewoon verder met zoeken naar een nieuwe geschikte partner!

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk