Polishdating Poolse dating

www.polishdating.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

polishdating
www.polishdating.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

polishdating.nl - Onze Review

Polishdating is een datingsite die speciaal gemaakt is voor Nederlandse mannen die op zoek zijn naar een Poolse vrouw. Dit kan inhouden een Poolse vrouw in Nederland of in Polen zelf. Vooral veel Poolse vrouwen uit Polen zelf zijn hier op zoek naar een Nederlander die hun (opnieuw) gelukkig kan maken. Poolse mannen staan nou niet bepaald bekend om hun hoffelijkheid en goedheid ten aanzien van de vrouwen. Ze drinken vaak alcohol en zijn over het algemeen niet erg goed voor hun vrouwen. Veel Poolse vrouwen dromen dan ook van een relatie van een man die wel goed voor ze kan zorgen, en dat doet! Op deze datingsite vind je Poolse vrouwen vanaf 18 jaar. Je kunt altijd eerst de profielen uitgebreid bekijken alvorens je contact opneemt. Dit is belangrijk want niet alle Poolse vrouwen op deze dating zijn op zoek naar een relatie. Velen zijn ook op zoek naar een (online) vriendschapsband of een maatje. Je kunt een eigen bericht plaatsen op de site waarin je jouw persoonlijke wensen verduidelijkt. Dit in combinatie met een foto heeft een goede kans op het vinden van geschikte kandidaten die zelf reageren op jouw foto! Poolse vrouwen zijn zeer mooi. Dat komt misschien wel omdat dit land tussen Europa en Rusland in ligt. Ze hebben vaak mooie blonde haren en lichte ogen, ze zijn gewoon bijzonder! Niet iedereen houd er van maar dat is bij iedere nationaliteit het geval. Wereldwijd staan deze vrouwen bekend om hun goede karakter en zorgzaamheid. Het zijn meestal goede vrouwen die goed voor je kunnen zorgen en graag een handje meehelpen in het huishouden. Het voordeel is dat Polen in Europa ligt. Mocht je iemand ontmoeten waar je mee wilt settelen dan is trouwen meestal goed mogelijk.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
1 Reactie
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jerrel
Jerrel
3 jaren geleden

Ik wil een slanke poolse dame voor een vaste of sex relatie

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
1
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk