Piratendating

www.piratendating.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

piratendating
www.piratendating.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

piratendating.nl - Onze Review

Piratendating is grappig bedacht in de tijd van piratenpartij en dat de piraten in de warme wateren bij Somalië de gouden eeuw anno nu beleven. Piratendating heeft echter niks te maken met politiek, laat staan met jatten en roven. Dit is een site voor muziekliefhebbers, mensen die muziek maken er graag naar luisteren of veel feesten en/of festivals bezoeken. Vooral de jeugdige singles zijn over het algemeen niet vies van op stap gaan en het bezoeken van evenementen. Nu is niet iedere single op zoek naar iemand die houd van stappen, feesten en genieten van het leven. Ditzelfde geld voor muziekliefhebbers en muzikanten. Voor deze mensen is muziek hun leven en ze zouden dan ook niet zonder kunnen. Iemand die houd van gitaar spelen vind het natuurlijk prettig om een partner te hebben die het fijn vind als hij of zij een paar liedjes voor hem speelt op de gitaar of zingt. Als de ander daar helemaal niet van houd dan kan de relatie nooit niks worden want dat spelen er niet alleen andere interesses maar geldt dat het complete tegenpolen van elkaar zijn. Op Piratendating kunnen mannen en vrouwen van alle leeftijden terecht voor het vinden van een serieuze relatie. Het vinden van een vaste partner is het doel van deze site. Je vindt hier dan ook bijna alleen maar serieuze singles die op zoek zijn naar iemand waar ze de rest van hun leven mee kunnen slijten. Al hoewel dit laatste niet altijd waar hoeft te zijn. Op deze site zijn ook veel jongere mensen actief die houden van stappen en wel een vaste relatie willen maar hier verder niet al te serieus mee bezig willen zijn. Je kunt op Piratendating een gratis profiel maken, hier heb je echter niks aan! Het enige wat je hiermee kunt (als gratis deelnemer) is berichten ontvangen, letterlijk ontvangen want je kunt ze niet lezen. Je kunt alleen berichten lezen en versturen wanneer je een betaald lidmaatschap neemt. De prijs hiervoor begint bij deze site vanaf 30 euro per maand. Dat is best veel geld voor een relatief kleine site maar het voordeel is wel dat je hiervoor ook live kunt chatten zoveel als je maar wilt. Verder kun je zien wie je profiel heeft bekeken, uitgebreid zoeken, flirts versturen en als het nodig is gebruikers blokkeren.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk