Paiq

www.paiq.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

paiq
www.paiq.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

paiq.nl - Onze Review

Paiq is een bekende datingsite uit Nederland. Deze site is zeker een review waardig. Al jaren lang is Paiq een succes in de online datingwereld. Je kan hier zowel terecht voor vriendschap als voor een relatie. Vooral jongere mensen tussen de 18 en 30 jaar hebben een grote kans van slagen! Dat je hier een date kunt vinden staat vast! Als je een echte relatiepartner wilt vinden dan is het de vraag of je daarvoor ook echt iemand zult gaan ontmoeten. De meeste mensen zijn jong en onervaren en willen nog het een en ander proberen. Het gehalte serieuze singles is hier misschien wel een tantje lager als normaal het geval is. Het aantal nieuwe dates niet. Dagelijks leren honderden mensen elkaar kennen via Paiq. Het is een bekende aanbieder van dating en ongetwijfeld een site met veel singles. Niet alle singles willen een relatie, of dat een voordeel of nadeel is mag je zelf invullen. De kwaliteit van de datingsite zelf is redelijk goed. Alle dingen die je nodig zou kunnen hebben bij het daten heb je hier voor handen. Sommige tools die op deze dating worden aangeboden zijn zelfs misschien een beetje overbodig. Het belangrijkste is toch dat je berichten kan lezen en versturen. Hiervoor heb je overigens wel een apart lidmaatschap wat vanzelfsprekend geld kost. Echt volledig gratis daten is deze dating dus zeker niet. Voor het versturen van berichten moet men gewoon een vergoeding betalen. De vergoeding hiervoor wordt regelmatig veranderd. Voor de actuele prijzen kijk dan ook op de website.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk