Ouderen sexclub

www.ouderensexclub.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

ouderensexclub
www.ouderensexclub.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

ouderensexclub.nl - Onze Review

Ouderen sexclub is naar eigen zeggen de grootste club voor ouderen en senioren. Zonder je aan te melden kun je direct in contact komen met de mensen op deze site. Nee gratis is het niet! Nu is er wel veel vraag naar ouderen die willen afspreken voor sex. Het komt vaak voor dat oudere vrouwen op zoek zijn naar een man voor sex. Wanneer je een date met een rijpe dame zoekt raden wij Oma zoekt aan. Bij deze site moet je betalen voor ieder bericht dat je verstuurd.  De vraag is of je ook echt een date zult krijgen door te reageren op de profielen. Om gebruik te maken van deze dienst dien je 18 jaar te zijn. Je kunt in de algemene voorwaarden lezen dat het hier gaat om een bedrijf in Malta die deze site aanbied. Wanneer je iemand een bericht verstuurd dan ga je akkoord met deze voorwaarden. Dit betekend dus dat je een abonnement neemt op deze site. Voor ieder bericht dat je verstuurd en terug ontvangt krijg je steeds opnieuw berichten terug. Hier betaal je dan ook voor! De vraag of deze vrouwen echt willen afspreken met je is de vraag. In de algemene voorwaarden is namelijk ook te lezen dat het deels om fictieve profielen gaat. Bij deze fictieve profielen gaat het om dames die op de site staan maar hier niet op aangemeld zijn. Je weet dus van te voren nooit of je bericht ook echt bij de dame in kwestie terecht komt. Door deze onduidelijk bij objectieve en fictieve profielen is het moeilijk in te schatten of je ook echt een date gaat krijgen. Waarschijnlijk is het grootste gedeelte van de profielen op ouderensexclub fictief en dus verzonnen. In dat geval kun je dus niet echt afspreken en betaal je voor niets.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
6 Reacties
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Miranda
Miranda
6 jaren geleden

Ik ben erg positief over de website. Veel contacten opgedaan en lekkere geile berichtjes over en weer gestuurd. helaas geen date gehad, maar dat was omdat ik zelf de stap niet durfde te nemen. Dus mocht je opzoek zijn naar oudere mensen die opzoek zijn naar een geile chat of one night stand dan is Ouderensexclub een goede start. zitten veel mannen op dat wel, maar dat is voor vrouwen alleen maar positief 🙂

Barend Janssen
Barend Janssen
6 jaren geleden

Ondanks dat hier staat dat een groot deel van de vrouwen fictief is, valt dat wel mee. ik ben er wel een aantal tegen gekomen, maar daar prik je vrij snel door heen. Maar ik heb ook heel veel leuke echte dames gesproken en ook leuke dates gehad. ik snap dus niet wat hier allemaal gezegd wordt. Lijkt mij dat er niet echt goed onderzoek is verricht!

Jeroen
Jeroen
6 jaren geleden

Top website met erg veel leuke dames! Ik heb me hier uitstekend vermaakt en kan een ieder aanraden zichzelf ook aan te melden. Als je op zoek bent om een keertje een spannende nacht te hebben dan is dit het goede adres!

Gerrit
Gerrit
5 jaren geleden

Hoop gore wijven die opzoek zijn naar sex, dus dat is perfect!

Geert
Geert
5 jaren geleden

Vooraf lage verwachtingen, maar dating op deze site valt echt niet tegen. Veel mensen online en ook veel mannen en vrouwen van onder de 50, op zoek naar 50+. Veel stellen ook, veel diversiteit. Kortom, ik had weinig verwachtingen van de site maar uiteindelijk bevalt het zeer goed.

Papa100000
Papa100000
3 jaren geleden

Tonny hou van sex en liefd

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
6
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk