Omegle

www.omegle.com
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

omegle
www.omegle.com
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

omegle.com - Onze Review

Omegle behoort tot de top van chatroulettesites. Meer dan een miljoen mensen maken hier dagelijks gebruik van om een leuke tijd te beleven of om echt nieuwe mensen te leren kennen en te ontmoeten. Dit kan zijn voor een date zijn, maar ook gewoon voor vriendschap. Dit wordt gebruik door Nederlandse mensen maar vooral door mensen uit het buitenland. Dit omdat deze site in alle landen word gebruikt. Dit maakt het ook spannend want je ontmoet mensen van plekken op de wereld waar je nog nooit van gehoord had. 24 Uur per dag en 7 dagen per week kun je terecht hier, puur voor het vermaak of om nieuwe mensen te leren kennen. Voor vrouwen is er volop keus en genoeg mannen om mee te webcammen en te chatten. Voor mannen is helaas het tegendeel vaak waar. Dit omdat veel meer mannen deze site gebruiken dan vrouwen. Dit is nou eenmaal een bekend verschijnsel. Vrouwen zoeken dit minder op! Toch vind je er aardig wat vrouwen van jong tot oud maar het mannelijke publiek overheerst. Voor de mannen maakt dit er misschien minder leuk om maar vooral de vrouwen zie je hier plezier hebben. Er gebeuren hier soms de gekste dingen en allemaal live. Dit is als ware een kloon van Chatroulette en werkt bijna idem dito. Het verschil is dat erotisch chatten en webcammen wel toegestaan is. Enkel dient men dit zelf in te stellen bij de instellingen door het vakje 18pluschat aan te vinken. Tip: gebruik een goede webcam en zorg voor voldoende licht. Soms moet je een beetje geduld hebben als man zijnde tot dat je een leuke vrouw tegenkomt. Soms heb je geluk en tref je de juiste persoon maar je weet het nooit van te voren. Een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen is het wel maar niet voor dagelijks gebruik.

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk