Nudaten

www.nudaten.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

nudaten
www.nudaten.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

nudaten.nl - Onze Review

Nudaten is een goed ogende dating die dezelfde profielen aanbied als de site Flirtplek. Als je goed kijkt naar deze twee pagina's dan zie je dat het dezelfde mensen zijn die op zoek zijn en dat de site ongeveer dezelfde vormgeving heeft. Nudaten is dus als ware een kopie van de wel bekende Flirtplek datingsite. Het is een nieuwe dating voor het vinden van een leuk persoon. Net zoals op de  oorspronkelijke site kun je jezelf hier ook gratis inschrijven. De overige functies die de site te bieden heeft en zelf datingdiensten noemt zijn idem dito. Waarom zou je daten op een kopie van de oorspronkelijke site? Voor jou maakt het in principe helemaal niets uit. Als je jezelf aanmeld op de website van Flirtplek zelf is het net zo vertrouwd als hier. Voordeel van deze site is dat ze echte dating aanbieden en geen fake. Het maakt dus in principe niet zo gek veel uit via welke website je jezelf aanmeld op Flirtplek. Deze dating werkt voor iedere man die serieus op zoek is naar een date. Dit wordt vooral gebruikt voor erotische doeleinden maar is niet alleen daar voor geschikt. Als ware mag men deze site gebruiken voor vrijwel alle doeleinden op het gebied van nieuwe contacten opdoen. Denk hierbij aan vriendschap, relatie maar ook het afspreken met elkaar puur voor seks. Vooral voor dit laatste wordt deze dating vooral gebruikt!! Nudaten kost geld om te gebruiken. Het inschrijven is gratis maar hier heb je vrijwel niets aan. Je krijgt net zoals bij de originele website een paar gratis berichten maar moet daarna betalen. Voordeel is dat het lidmaatschap hier net zoveel geld kost als bij Flirtplek zelf. Het grootste voordeel van Flirtplek is dat je hier echt lekkere wijven kan vinden. De mooiste mokkeltjes melden zichzelf aan op deze site en willen gewoon graag seks. Het verschil is alleen dat wanneer je via Nudaten zou aanmelden zij er geld aan verdienen. Dat kunnen ze omdat ze zijn aangesloten bij deze datingsite en een provisie krijgen over het geld dat jij uitgeeft op de site. Dat is dan ook de reden waarop deze site opgezet is. Als je deze site gratis wilt proberen meld je dan er betaan op Flirtplek zelf

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk