Nieuwe relatie

www.nieuwerelatie.nl
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

nieuwerelatie
www.nieuwerelatie.nl
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

nieuwerelatie.nl - Onze Review

Nieuwe relatie wil singles zichzelf laten koppelen zonder bemoeienis van een koppelingstests zoals dat op veel datingsites vaak zonder effectief resultaat word geprobeerd. Het idee van dat je een partner kan vinden door soortgelijke kenmerken is eigenlijk een beetje achterhaald geworden. Toch word dit hele idee door velen sites gebruikt en uitgemolken. Als je een nieuwe relatie zoekt dan weet je zelf wat je zoekt daarom wekt dit bij veel vrijgezellen lichte irritatie op. Daarom op deze site géén lange inschrijfprocedure. Toch werkt het hier een tikje anders! Het werkt als volgt: Via de site vul je eerst de belangrijkste gegevens in. Deze moet je activeren per e-mail. Zodra je dit gedaan hebt wordt er directje dan gevraagd om wat aanvullende informatie in te vullen. (Geen persoonsgegevens of discrete informatie) Dit is nodig om een eigen profiel te kunnen krijgen op de site. De info die je invult mag geen onzinverhaaltje zijn en mag niet aanstootgevend zijn. Belangrijk is dat je dit serieus doet want je informatie word eerst door een medewerker van deze site bekeken voor het online verschijnt. Er worden dus alleen gecontroleerde profielen vertoond. Dit betekent in de praktijk dat er meer serieuze singles aanwezig zijn met objectieve informatie. Hierdoor kan jij zelf bepalen met wie je een date wel ziet zitten en wie niet. Net zoals op andere datingsites heb je ook op deze site mensen die zich anders voordoen dan dat ze in het echt zijn. Dat is iets van alle tijden en zal ook nooit verdwijnen. Ondanks dit gegeven heb je op deze site een grotere hoeveelheid serieuze singles. De info op het profiel zegt vaak meer dan de helft. Maak ook jouw eigen profiel aan en krijg ook gratis reacties!

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
4 Reacties
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ton Teunissen
Ton Teunissen
6 jaren geleden

Nieuwerelatie.nl heb ik een paar maanden uitgeprobeerd. Heb een aantal afspraakjes gehad maar geen date waarmee ik een relatie wil beginnen. Weinig serieuze vrouwen die een relatie zoeken op deze datingsite heb ik de indruk. Veel vrouwen geven ook niet thuis wanneer je ze een persoonlijk bericht stuurt.

A.G.
A.G.
2 jaren geleden

Ben het met Ton eens dat hier lang niet iedereen opzoek lijkt naar een serieuze relatie en meer gewoon opzoek is naar een plezierziertje, enfin zitten er toch ook wel serieuzere dames tussen moet ik zeggen

zitman
zitman
2 jaren geleden

Ik zou het heel fijn vinden als u ophoud met het sturen van emails naar mijn adres.

Johannes
Johannes
2 jaren geleden

Ben single zonder kinderen en kan goed koken

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
4
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk