Nia2match

www.nia2match.com
Aantal inschrijvingen: 10.000+

Website maakt geen gebruik van fake profielen.

Deze website maakt geen gebruik van een credit systeem.

Man / vrouw verhouding : 60 / 40

nia2match
www.nia2match.com
2.5/5

Wat kun je lezen in deze review?

nia2match.com - Onze Review

Nia2match is een relatief nieuwe site voor de moslims die graag willen trouwen via een islamitische, praktiserende manier. Zoals we weten zijn er praktiserende moslims die liever geen datingsites willen bezoeken vanwege hun geloof. Om deze reden is deze site voor de mensen die die het toch even iets anders willen. Je zou je echter afvragen wat er namelijk anders of bijzonder moet zijn in vergelijking met andere moslim-datingsites. Nia2match volgt een zeer nauwkeurig selectieprocedure voor haar leden. Hierdoor willen zij de slagingskans zo groot mogelijk maken. We hebben veel positieve geluiden gehoord van moslims over deze "unieke" site waarna we besloten ons aan te melden. We gingen er vanuit dat het niet lang zou duren wanneer je je wilt aanmelden bij deze site, echter bleek het heel lang te duren. Nia2match vraagt je veel open en gesloten vragen. Niet alleen dat, zij stellen je ook scenario's voor waarna jij als lid een antwoord moet geven op deze scenario's. Vervolgens vragen zij een kopie van je paspoort, en indien je een vrouwelijke lid bent willen ze dat je zwart op wit toestemming hebt gekregen van je Vader, broer of oom ( of een man die dan verantwoordelijk over je is ). Deze lange procedure is volgens nia2match nodig omdat ze streven naar een huwelijk op een islamitische manier. Een andere voordeel die nia2match aangeeft is dat je maximaal met een profiel in contact komt zodat je voor de 100 procent kunt concentreren op deze persoon. Mocht deze huwelijkskandidaat afvallen dan kun je daarna natuurlijk weer verder gaan met het zoeken van een partner. Verder hebben enkele imams deze site een positieve beoordeling gegeven. Dit zorgt er natuurlijk voor dat de moslims in Nederland en België meer vertrouwen krijgen in deze site. Voor de geïnteresseerde publiek is het mogelijk een video te bekijken op youtube over de manier van werking van nia2match. Dus mocht je praktiserend zijn en graag iemand zoeken die hoge prioriteiten stelt aan dergelijke manier van huwen, dan raden we je aan je aan te melden op deze site!

Eindoordeel van de Auteur

Om een goed eindoordeel te geven over deze website, zoeken wij leden die hun ervaring met deze website, met ons willen delen. Op deze manier hopen wij een compleet beeld te krijgen van deze website. Ben je lid geweest van deze website? Laat dan jouw ervaring achter in en reactie!

Iris Gravenberg

Beoordeling van de Redactie
2.5/5

Ervaringen van klanten

Schrijf een review en maak elke week kans op een Bol.com cadeaubon van  €100 !

0 0 stemmen
Website Rating
guest
Rating
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Datingsite keuze test

Lukt het je niet om de juiste datingsite te kiezen? Doe dan onze test, om te kijken welke datingsite het meest past bij jouw behoefte.

Klantenservice en Contact Informatie

Bedrijfsnaam:

Onbekend

Adres:

Onbekend

Postcode:

Onbekend

Plaats:

Onbekend

Land:

Onbekend

Veelgestelde vragen

Datingtips en informatie
Copyright © datingmeting.nl - All rights reserved.
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x

Dat Kan Beter!

Bekijk de beste alternatieven

4/5

De populairste site voor 
een discrete affiare

4/5

Wel de lusten maar niet de lasten

Populaire keuze!
4.5/5

Voor ondeugende mensen!
Populair bij vrouwen

4/5

De Nr.1 datingsite voor suikerooms & suikerbaby’s

3.5/5

De Datingsite voor 50+
Vind jouw Geluk